Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Audi — найкращий бренд
02.04.2019
Світ Ауді

Audi — найкращий бренд

Audi завоював титул «Найкращий бренд у всіх класах».

1

Audi - абсолютний переможець опитування серед читачів видання Auto Build «Найкращі бренди у всіх класах». Бренд чотирьох кілець завоював сім окремих перемог у номінаціях оцінки якості та з легкістю виборов загальну перемогу. Audi також посів перше місце у номінаціях «Дизайн» та «Ціна / ходові характеристики» і у номінації «Надійні автомобілі». Жоден бренд не показував кращі результати за ключовими характеристиками опитування щодо образу автомобіля, у якому взяли участь 70 000 читачів.

Читачі Auto Bild зробили висновок, що автомобілі Audi найкраще проявили себе в номінаціях «Якість», «Дизайн» та «Ціна / ходові характеристики». Читачі визнали бренд з чотирма кільцями переможцем, віддавши за нього 55,2 % голосів. Таким чином, бренд Audi випередив за рейтингом Porsche та Skoda.

Якщо говорити про якість, то згідно з опитуванням, жоден виробник автомобілів не може похвалитися таким рівнем довіри клієнтів, як Audi. «Ми хочемо постійно задовольняти потреби своїх клієнтів, надаючи їм товари найвищої якості у сегменті преміум-класу, - стверджує Майкл Ноймеєр (Michael Neumayer), голова підрозділу із забезпечення якості компанії Audi. - Читачі видання Auto Bild рішуче запевнили, що ми досягли у цьому успіху».

В опитуванні «Найкращі бренди у всіх класах» читачі галузевого журналу Auto Bild надали перевагу 38 брендам автомобілів у 14 категоріях транспортних засобів. Рейтинг за якістю, дизайном та ціною / ходовими характеристиками був визначений як ключові характеристики автомобіля.

Audi посів перше місце за рейтингом щодо якості у семи категоріях: компактні, середньорозмірні, повнорозмірні автомобілі, автомобілі з відкидним верхом вартістю до 50 000 євро, а також у категорії позашляховиків: маленькі, середні і великі автомобілі. Бренд завоював додаткові перемоги у номінації «Дизайн повнорозмірних автомобілів» та у номінації «Ціна / ходові характеристики автомобілів з відкидним верхом вартістю до 50 000 євро». Окрім того, у номінації «Надійні автомобілі» бренд з чотирма кільцями переміг у всіх категоріях. У загальному бренд посів десять перших місць у різних номінаціях - і це досягнення, яке продовжує шлях успіху Audi з часу отримання нагороди «Найкращі бренди» у 2018 році.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.