Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Audi A8 - сама інноваційна модель 2018 року
09.08.2018
Світ Ауді

Audi A8 - сама інноваційна модель 2018 року

Подвійна перемога Audi в конкурсі Automotive Innovations Award.Audi A8 - технологічний прорив на шляху до автопілотування.

1

Новий Audi A8 визнаний найбільш інноваційною моделлю 2018 року, а бренд Audi - самим інноваційним в категорії «Автономне водіння і безпека». Такий вердикт винес Центр автомобільного управління (Center of Automotive Management) та консалтингова компанія Pricewaterhouse Coopers AG в рамках конкурсу Automotive Innovations Award.

Перемога Audi A8 свідчить про високий рівень інновацій, реалізованих в цій флагманської моделі марки. Підвіска нового Audi A8 посідає перше місце в списку інновацій. У разі бічного удару вона мінімізує небезпеку для пасажирів, миттєво піднімаючи кузов автомобіля на кілька сантиметрів. Система попередження при відкриванні дверей, лазерний сканер і світлодіодні фари HD Matrix LED з системою лазерного світла Audi laser light також принесли Audi A8 додаткові бали.

Поряд з допоміжними системами нового Audi A8 свій внесок в перемогу бренду в категорії «Автономне водіння і безпека» внесла чотирьох дверна концептуальна модель Audi Aicon. Футуристичний концепт-кар повністю орієнтований на автономне водіння і тому позбавлений рульового колеса і педалей.

У конкурсі Automotive Innovations Award, який цього року проводився в сьомий раз, оцінювалися найбільш інноваційні автовиробники та постачальники компонентів. Рейтинг виробників був складений за результатами дослідження бази даних, над якою працює Центр автомобільного управління в Бергіш-Гладбахе. В цілому, рейтинг виробників 2018 року становить 1 296 інновацій і приблизно 60 провідних компаній автомобільної індустрії.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.