Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Audi - Авто Лидер 2021
04.12.2020
Новини від Audi

Audi - Авто Лидер 2021

Audi залишається лідером як для аудиторії, так і для експертів.

1

Перше місце - середньорозмірний  SUV - Audi e-tron Sportback

Повний привід quattro, потужність до 408 к.с. і запас ходу до 446 км - новий Audi e-tron Sportback поєднує чисті емоції з новою інтерпретацією дизайну кузова типу «купе». Атлетичні елементи дизайну в зоні порогів вказують на розташовану в нижній частині кузова акумуляторну батарею, створюючи візуальний центр ваги. Передня частина привертає великий восьмикутної гратами з вертикальними планками, а похила лінія плоского даху ззаду безпомилково вказує, що перед вами саме Sportback.

Повністю електрична система приводу Audi e-tron Sportback включає два електродвигуни загальною потужністю понад 400 кінських сил, а максимальний обертовий момент близько 664 Нм забезпечує можливість стрімкого прискорення на старті без затримок. У режимі Boost автомобіль прискорюється до 100 км / год за 5,7 с, а його максимальна швидкість складає 200 км / ч.

Перше місце - великі SUV - Audi Q7

Незалежно від стану покриття дороги, рівня завантаженості або швидкості, Audi Q7 без зайвих зусиль задовольняє будь-які потреби, пропонуючи екіпажу яскраві динамічні враження. Повний привід quattro, наявний в стандартній комплектації, забезпечує спортивну точність і повний контроль. Динамічна система управління Audi drive select з сімома профілями допоможе водієві активно впливати на поведінку автомобіля, налаштовуючи параметри бортових систем.

Активний стабілізатор поперечної стійкості, що сприяє зменшенню поперечних кренів кузова, система управління всіма колесами, яка полегшує маневрування і забезпечує впевнену їзду в спортивному стилі - ви можете обладнати Q7 відповідно до будь-яким рівнем своїх навичок водіння. А виявити всі можливості техніки допоможе турбодизель V6 потужністю 286 л. с. з технологією м'якого гібрида Mild Hybrid, що сприяє зниженню витрати палива.

Перше місце - Спортивні автомобілі - Audi RS Q8

Audi RS Q8 - найпотужніший позашляховик-купе від Audi Sport потужністю 600 к.с. Його потенціал кидається в очі завдяки бамперу RS, великим воздухозаборникам глянцево-чорного кольору, переднім спойлером і карбоновим обрамлення решітки, структура якої нагадує стільники. Задню частину прикрашають вставка дифузора глянцево-чорного кольору з карбонової планкою і характерними для серії RS овальними патрубками випускної системи, і верхній спойлер RS, який забезпечує покращений баланс на високій швидкості.

4,0-літровий двигун TFSI V8 потужністю 600 к.с. з тягою в 800 Нм, разом з постійним повним приводом quattro і 8-ступінчастою автоматичною трансмісією tiptronic, дозволяє насолоджуватися рафінованої динамікою: розгін до 100 км / год триває 3,8 с. До сильних сторін цього двигуна відноситься і ефективність, якої сприяє система відключення циліндрів: при малої та середньої навантаженні вона вимикає чотири циліндри для економії палива.

Друге місце - Спортивні автомобілі - Audi RS6

Стильний, потужний, високотехнологічний - це новий Audi S6. Унікальне поєднання елегантного стилю з нестримним спортивним характером - заслуга дизайнерів та інженерів, які створили цей седан, оснащений високотехнологічним двигуном і повним приводом quattro. У розпорядженні водія - найсучасніші електронні асистенти, просунута інформаційно-розважальна система і приголомшливий інтер'єр з віртуальним кокпітом і передніми спортивними сидіннями.

Могутній 6-циліндровий турбодизель, 8-ступінчастий "автомат" і повний привід за лічені миті перетворюють респектабельний седан в спортивний болід: 349 к.с. і значна тяга в 700 Нм дозволяють новому Audi S6 «вистрілювати» з місця до 100 км / год за 5 секунд. Вражаючий результат для авто із зовнішністю бізнес-седана, здатного витрачати менше 7 літрів палива в змішаному циклі!

Третє місце - Спортивні автомобілі - Audi RS7

Безкомпромісний і неприборканий або незалежний і елегантний? Для Audi RS 7 Sportback вірні обидва варіанти. Стрімке купеподібний дизайн поєднуються з грубою силою V-подібної "вісімки" TFSI. Насолоджуйтесь відчуттям захвату завдяки відсутності необхідності в компромісах. Завдяки лінії даху Audi RS 7 Sportback завжди буде в центрі уваги. Широкі «плечі», хижо примружені «очі», типова для RS-версій широка постава, світлодіодна стрічка і решітка радіатора виступають візуальними ознаками видатної динаміки.

Прагнення вирватися на шосе відчувається при кожному запуску двигуна: потужність в 600 л. с. і 800 Нм крутного моменту забезпечують прискорення з місця до 100 км / год за 3,6 с., а швидкість штучно обмежена на позначці 305 км / ч. 4,0-літровий битурбо V8 завдяки системі відключення циліндрів придатний для експлуатації в будь-яких умовах і надає водієві більш ніж достатню потужність в будь-який час.

Всі результати Премії та більш детальна інформація на сторінці https://autoleader.ria.com/2021/

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.