Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Audi інтегрує e-tron з домашньою інфраструктурою
13.07.2018
Світ Ауді

Audi інтегрує e-tron з домашньою інфраструктурою

Audi e-tron відзначає народження нової ери для Audi. Компанія з Інгольштадта перетворюється з традиційного автовиробника в постачальника систем мобільності. Завдяки широким можливостям і інтелектуальним рішенням для зарядки автомобіля як вдома, так і в подорожі клієнти зможуть насолоджуватися свободою пересування без компромісів.

1

Audi вивів ідею електричної мобільності за межі автомобільного світу, пропонуючи своїм клієнтам унікальну систему. В рамках цієї концепції компанія з Інгольштадта спільно з двома новими партнерами розпочала роботу над об'єднанням електромобіля Audi e tron і домашньої інфраструктури користувача. Інтелектуальна взаємодія з домашньою системою енергоуправління від компаній SMA Solar Technology і Hager Group дозволяє реалізувати економічний спосіб зарядки електромобіля, в тому числі за допомогою фотоелектричної енергії. Audi пропонує ряд інноваційних рішень для підзарядки автомобіля в домашніх умовах. Стандартна компактна зарядна система забезпечує потужність до 11 кВт, а опціональна зарядна система connect збільшує цей показник в двічі - до 22 кВт. Для використання системи connect Audi e-tron може оснащуватися додатковим зарядним пристроєм. Крім цього, дана система підключається до домашньої інфраструктурі через мережу Wi-Fi та працюючи спільно з системою енергоуправління (HEMS). Відповідно до високих стандартів якості електромобіль повинен непомітно для користувача інтегруватися в інтелектуальну систему підключення будинку, забезпечуючи тим самим відчутну вигоду для клієнта. Саме тому Audi запустив цей спільний проект з двома провідними постачальниками систем енергоуправління - Hager Group і SMA Solar Technology. Це дозволить зробити процес зарядки максимально зручним для клієнтів Audi.

Оптимізація витрат і зниження викидів СО2 в процесі зарядки
З заряднї системою connect і системою енергоуправління HEMS клієнт зможе використовувати оптимальні тарифи на електроенергію для зарядки свого Audi e tron. Система може заряджати батарею автомобіля в певний час, коли електрику коштує дешевше, враховуючи при цьому індивідуальні особливості мобільності клієнта, такі як час від'їзду і необхідний рівень заряду батареї автомобіля. Зарядна система connect отримує інформацію про тарифи з системи HEMS або використовує дані, введені клієнтом на порталі myAudi. Якщо будинок оснащений фотоелектричної системою, клієнт може оптимізувати процес зарядки, щоб Audi e-tron віддавав перевагу фотоелектричній енергії. Для цього електричний кросовер враховує прогноз на найближчі сонячні дні та поточний потік електрики в точці підключення будинку до загальної електромережі.

Захист від відключень електроенергії
Інтелектуальна функція зарядки також захищає клієнта в разі перебоїв подачі електроенергії. Зарядка завжди відбувається з максимальною потужністю, яку дозволяє  використовувати домашня електросистема і автомобіль. Зарядна система також враховує потреби інших споживачів електроенергії, запобігаючи перевантаження домашньої електромережі і спрацьовування аварійного вимикача. Клієнт може переглядати статистику зарядки і відслідковувати процес на порталі myAudi і в мобільному додатку myAudi. Крім часу заряду і обсягу споживаної в процесі електроенергії, система також надає докладну інформацію про витрати. Дані зберігаються на захищеному сервері, а портал пропонує інструменти аналітики і експорту даних.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.