Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Audi підтримує проект повітряного таксі в Інгольштадті
16.08.2018
Світ Ауді

Audi підтримує проект повітряного таксі в Інгольштадті

Запуск тестової експлуатації повітряного таксі в районі Інгольштадта.

1

Audi виводить мобільність на новий рівень. Тимчасово виконуючий обов'язки генерального директора, член правління AUDI AG, відповідальний за продажі і маркетинг, Bram Schot оголосив про запуск проекту Urban Air Mobility в Інгольштадті. Угоду про розробку проекту було підписано в Федеральній канцелярії в Берліні. Проект буде реалізований спільно з міністром транспорту Німеччини Andreas Scheuer, міністром цифрових технологій Dorothee Bär, технічним директором Grazia Vittadini, мером Інгольштадта Christian Lösel та іншими. Завдання спільного проекту - запустити в районі Інгольштадта першу тестову експлуатацію повітряного таксі.


Автомобілі, які оснащені електричними силовими установками і системами автопілотування, роблять рух в умовах міста комфортніше, а повітря - чистіше. Крім того, вони допомагають економити простір, що підвищує якість життя людей в містах. Саме тут мобільність в третьому вимірі може внести істотний внесок у формування майбутнього.


На минулому Женевському міжнародному автосалоні Audi її дочірній підрозділ Italdesign і компанія Airbus представили концептуальну модель Pop.Up Next -  електромобіль-таксі з системами автопілотування, що використовує для пересування як по горизонталі, так і в вертикальному просторі.
У далекому майбутньому транспортні засоби, подібні Pop.Up Next, зможуть швидко і з комфортом перевозити людей, як по вулицях великих міст, так і в їх повітряному просторі, тим самим вирішуючи проблему завантаженості доріг .


Проект Urban Air Mobility є частиною ініціативи Європейського союзу в рамках формування майданчика для Європейського партнерства з інновацій (EIP, European Innovation Partnership) по створенню і розвитку Смарт-міст і громад (SCC, Smart Cities and Communities).

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.