Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Audi RS 6 Avant - життя без обмежень.
06.03.2020
Світ Ауді

Audi RS 6 Avant - життя без обмежень.

Старт замовлень на динамічний спортивний автомобіль, що пропонує безкомпромісний дизайн поєднаний з високою повсякденною практичністю.

1

Надійний і потужний

Новий Audi RS 6 Avant виглядає стрімким і динамічним, навіть коли нерухомо стоїть на місці. Модель RS відрізняється від Audi A6 емоційним дизайном з безліччю ефектних і що запам'ятовуються деталей. За винятком передніх дверей, даху і дверей багажного відділення, у A6 Avant і RS 6 Avant немає загальних кузовних деталей. Кузов спортивної моделі, зроблений ширше, приблизно на 40 мм з кожного боку, відрізняють виразні накладки колісних арок, що підкреслюють унікальний дизайн і спортивний характер цього потужного Audi. 

Вражаючий

Двигун 4.0 TFSI нового Audi RS 6 Avant розвиває неймовірні 600 к.с. і 800 Н·м крутного моменту. Цей потужний універсал здатний розганятися з місця до 100 км/г лише за 3,6 с, а всього за 12 Audi RS 6 Avant досягає швидкості 200 км/г. 

Маневрений

У передній і задній підвісках нового Audi RS 6 Avant використовується п'ятиважельна конструкція, чудово справляється з високими поздовжніми і поперечними навантаженнями, що виникають при динамічному водінні. Кермові тяги і підрамники виготовлені переважно з алюмінію. Ширина передніх коліс складає 1668 мм, задніх - 1651 мм.

Спортивний та універсальний

Революційний дизайн салону нового Audi RS 6 Avant не залишає сумнівів, хто головний в цьому автомобілі. Безумовно водій. Орієнтована на нього передня панель і декоративні вставки Aluminum Race ефектного темно-сірого кольору Antrazite підкреслюють спортивний характер моделі. Горизонтальні лінії і багаторівнева тривимірна структура надають передній панелі ще більш витончений вид. Інтерфейс повністю цифровий системи управління гармонує з лаконічним дизайном чорних вставок. Верхній сенсорний дисплей MMI touch response являє собою суцільну панель чорного кольору з практично невидимою рамкою. Особливий режим RS Monitor дозволяє водієві вивести на верхній дисплей дані про температуру компонентів приводу, максимальних перевантаженнях, а також інформацію про температуру шин і тиску повітря в них.

Комфортний

Для нового Audi RS 6 Avant пропонується найширший вибір опцій комфорту, засобів комунікації та електронних асистуючих систем. Все це дозволяє новій моделі зберегти традиційну спортивність в поєднанні з особливою зручністю для щоденної експлуатації та для далеких мандрівок. 

Новий Audi RS 6 Avant стане однією з перших моделей Audi Sport, що втілюють новий дизайнерський мову серії RS.  Характерний вигляд передньої частини відрізняє спорткар від інших представників сімейства А6.

Рекомендована роздрібна вартість автомобіля в базовій комплектації Audi RS 6 Avant - від 2 522 931грн*

*вартість автомобіля розраховується згідно з діючим валютним курсом 27,589 грн. станом на 06.03.2020. Інформація не є рекламою та надана з метою попереднього ознайомлення. Остаточна вартість конкретного автомобіля визначається у договорі купівлі-продажу на день придбання.

Модель Audi RS6 Avant із двигуном 4.0 (70) TFSI quattro, 600 к.с. недоступна для продажу до моменту завершення процесу сертифікації. Продаж буде відкрито одразу після отримання сертифікату відповідності. Ви можете отримати будь-яку необхідну інформацію про модель та її замовлення, звернувшись до Audi Центр Порше Захід.

Антон
Кожемякин

Телефон: +38044 393 44 44 1346
Мобільний телефон: +38067 516 87 56
Факс:

Павло
Кононов

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1317
Мобільний телефон: +38067 536 93 80
Факс:

Ярослав
Моніч

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1311
Мобільний телефон: +38067 536 93 79
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.