Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Audi S4 - ще більш спортивніший, ніж будь-коли.
26.03.2020
Новини від Ауді

Audi S4 - ще більш спортивніший, ніж будь-коли.

Відтепер доступний для замовлення в Україні.

1

З рестайлінгом спортивний седан Audi S4 отримує зразковий дизайн, високу потужність і новітні технології для ефективності та безпеки. У зовнішності автомобіля явно простежує фірмова генетика Audi Sport. А потужний і ефективний двигун розганяє його від 0 до 100 км/год всього за 4,8 секунди.

Спортивний дух

Те, що Audi S4 є спортивною моделлю, можна визначити за багатьма елементами: наприклад, у задній частині - за оригінальним дифузором серії S із окантовкою матового сріблястого кольору Aluminiumsilber і чотирма хромованими накладками випускних патрубків серії S. Спереду увагу привертає решітка радіатора Singleframe із сотовою структурою та вставками матового сріблястого кольору, бічні повітрозабірники виконані в тому самому стилі. Бічні пороги кольору Selenitsilber сріблясто виблискують. 18-дюймові алюмінієві колеса входять до базової комплектації. Але на вибір доступний широкий асортимент коліс від Audi Sport розміром до 19 дюймів.

Потужний і ефективний двигун Audi S4 Limousine

Audi S4 оснащений шестициліндровим V-подібним двигуном TFSI об'ємом 3 л. Завдяки потужності 354 к.с. і максимальному крутному моментові 500 Нм час розгону до 100 км/год становить лише 4,4 секунди. Максимальна швидкість обмежена програмно 250 км/год. Інтегрована в силовий агрегат система Mild-Hybrid 48 В зі стартером-генератором з ремінним приводом і літій-іонним акумулятором забезпечує підвищення ефективності та комфорту їзди. Одна з переваг: якщо зняти ногу з педалі акселератора на швидкості менше 160 км/год, двигун Audi S4 може вимкнутися та перейти до так званого режиму руху накатом, щоб зменшити витрату палива.

Інтер'єр і комфорт S4

Спортивний потенціал чітко відчувається при попаданні в салон седана Audi S4. І візуально, і за відчуттями цей автомобіль є еталоном спортивності. Ймовірно, це самий спортивна версія даної моделі, серед всіх п'яти поколінь. Світлові накладки на пороги з алюмінієвими вставками і емблемою S доступні для всіх клієнтів без винятку вже в серійній версії. Також вже в стандартній комплектації доступні спортивні сидіння S з ромбовидним рядком і S-емблемою: їх висоту, кут нахилу сидіння або спинки, а також поздовжнє положення сидіння можна регулювати. Є й приголомшлива опція - спортивне шкіряне рульове колесо в 3-спицевому дизайні і емблемою S.

Мова цифрових технологій

Завдяки концепції інтуїтивного керування з використанням сенсорних елементів і функції розпізнавання природної мови Audi S4 пропонує високій рівень зручності користування. Використовуйте додаткові технології для інформаційно-командної системи Infotainment, наприклад цифрову панель приладів Audi virtual cockpit plus. На дисплеї діагоналлю 12,3 дюйма роздільної здатності Full-HD, розташованому безпосередньо перед водієм, можна переглядати параметри важливих функцій, наприклад швидкість і частоту обертів. Додаткові функції, як-от ключ Audi connect та Audi phone box дають змогу інтегрувати в автомобіль власний смартфон.

Функціонал та стиль S

Ще однією візуальною особливістю Audi S4 є прогресивний дизайн світлових приладів. У якості опції можна вибрати світлодіодні фари Matrix LED з функцією динамічної анімації та динамічними покажчиками повороту. Технологія Matrix LED дає змогу вибірково вимикати світлодіоди, відповідальні за освітлення ділянок із зустрічними автомобілями, залишаючи інші ділянки дороги яскраво освітленими. Замикання та відмикання автомобіля супроводжуються вражаючою динамічною анімацією фар. Ззаду в якості опції також можуть бути встановлені світлодіодні ліхтарі з динамічною анімацією та динамічні покажчики повороту.

Задоволення від S4

Дорожній просвіт Audi S4 на 23 міліметри менший за просвіт базової моделі завдяки стандартній спортивній підвісці серії S із жорстким налаштуванням пружин і амортизаторів. У якості опції можна замовити спортивну підвіску серії S із додатковим регулюванням жорсткості та електронним керуванням, яка змінює параметри автомобіля відповідно до ситуації та пропонує ще більшу динаміку водіння в поєднанні з високим рівнем комфорту.

Рекомендована роздрібна вартість автомобіля в базовій комплектації Audi S4 з двигуном 3,0 TFSI quattro, 354 к.с.- від 1 582 545 грн*

*вартість автомобіля розраховується згідно з діючим валютним курсом 30,82 грн. станом на 26.03.2020. Інформація не є рекламою та надана з метою попереднього ознайомлення. Остаточна вартість конкретного автомобіля визначається у договорі купівлі-продажу на день придбання.

Павло
Кононов

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1317
Мобільний телефон: +38067 536 93 80
Факс:

Ярослав
Моніч

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1311
Мобільний телефон: +38067 536 93 79
Факс:

Антон
Кожемякин

Телефон: +38044 393 44 44 1346
Мобільний телефон: +38067 516 87 56
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.