Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Новий Audi A4
21.05.2019
Новини від Ауді

Новий Audi A4

А4 - це серце бренда. Після чотирьох років розробок Audi зробила середньорозмірну модель автомобіля більш акуратною та спортивною. Її екстер'єр є втіленням нової мови дизайну, створеного брендом; сенсорний дисплей MMI дуже легкий у користуванні, адже нагадує роботу зі смартфоном. Багато варіантів двигунів тепер пропонуються із системами середнього гібрида (MHEV). Подібна широко поширена електрифікація підвищує рівень ефективності та комфортності автомобіля. Це також стосується Audi S4 TDI, вперше оснащеного двигуном V6 TDI, 48-вольтною основною електричною системою та компресором з електроприводом, що забезпечує ще більшу потужність спонтанному прискоренню. Така комбінація потужності, крутного моменту та ефективності забезпечує моделі унікальне позиціонування у своєму сегменті.

1

Спортивний вигляд: дизайн екстер'єру
Середньорозмірна модель виглядає більш динамічно та вишукано завдяки особливим елементам спортивного стилю. Решітка радіатора Signleframe стала ще ширшою й плоскішою; горизонтальні лінії підкреслюють її ширину спереду та ззаду. Вид збоку визначається виразними вигинами над крилами та низькою посадкою плечової лінії між ними. Вони формують помітні контури над колесами та роблять гени привода quattro більш помітними.

Головні LED-фари тепер входять до стандартної комплектації Audi A4; головні фари топової версії оснащені світлодіодною технологією Matrix з повністю автоматичними фарами дальнього світла. Концепт лінії обладнання також оновлений: базова, покращена й S line комплектації тепер доступні для екстер'єру, не говорячи про незалежний образ моделей S та А4 allroad quattro. Клієнти можуть обрати один з 12 кольорів лакофарбового покриття, зокрема новий варіант Terra Gray.

В інтер'єрі Audi A4 витриманого стилю горизонтальні лінії також передають загальне враження. У центрі панелі інструментів, злегка нахиленій у бік водія, знаходиться сенсорний дисплей MMI, центр управління нової операційної системи. Нові пакети оздоблення інтер'єру: дизайнерські елементи та компоненти інтер'єру S line можна легко поєднувати з лініями екстер'єру. Власники можуть також обирати один із доступних кольорів і матеріалів. Пакет фонового/контурного підсвічування виділяє елементи інтер'єру в темряві.

Передові технології: зв'язок
Завдяки новій системі MMI Audi A4 пропонує такий самий досвід користування, що і сучасний смартфон. Сенсорний дисплей MMI зі звуковим зворотній зв'язком замінює функції, які раніше виконували поворотно-натискні регулятори на центральній консолі. Діагональ TFT-дисплея високої роздільної здатності складає 10,1 дюйма. Його графіка чітка та витончена; структура меню з компактними ієрархіями створена відповідно до очікувань користувачів і спрощує його використання. Пошук MMI оснований на вільному введені тексту та миттєвій видачі результатів. Система голосового управління з функцією розпізнавання природної мови - це ще одна функція нової системи, яка розуміє фрази, які використовуються в щоденних розмовах.

Навігація в Audi A4 зараз різноманітніша та більше націлена на користувача. Портфоліо Audi connect і Audi connect plus містить безліч онлайн-сервісів, як-от сервіси Car-to-X, які використовують переваги «колективного інтелекту» парку автомобілів Audi. Окрім онлайн-інформації про дорожні знаки та потенційні небезпеки, а також сервіс паркування на вулицях, система сповіщення про світлофори є новинкою в лінійці. Завдяки підключенню до систем міської інфраструктури автомобіль отримує інформацію від центрального комп'ютера системи сповіщення про світлофори, щоб водій міг обрати швидкість на шляху до наступного зеленого світла. На панелі приладів відображаються рекомендації щодо швидкості, а також час, який залишився до наступного зеленого світла, коли водій стоїть на червоному світлі світлофора. Таким чином система сприяє попереджувальному ефективному стилю водіння в постійному потоці транспорту. Ця функція є частиною пакета Audi connect і поетапно запускається у вибраних європейських містах.

Функція екстреного виклику в Audi connect і сам сервіс входять до стандартної комплектації; безкоштовна програма myAudi непомітно під'єднує смартфон клієнта до системи автомобіля. Ключ Audi connect (опція) дозволяє клієнту замикати й відмикати автомобіль, а також запускати двигун за допомогою сумісного смартфона на базі Android. Персоналізація, інша цифрова функція, дозволяє зберігати свої індивідуальні налаштування 14 користувачам myAudi.

Нові функції за запитом є частиною багатьох інноваційних наборів, які вийдуть одночасно із випуском Audi A4. Вони дозволяють клієнтам додавати три мультимедійні функції через програму myAudi навіть після придбання автомобіля. У Німеччині цими функціями є MMI plus, цифрове радіо DAB+ та інтерфейс Audi для підключення смартфонів. Функції можна підключити на різних умовах.

Якщо клієнти хочуть для початку ознайомитися із функцією, перш ніж оформлювати підписку на неї, вони можуть замовити тестування на один раз або на один місяць. Клієнти можуть подовжити термін бронювання навіть на цьому етапі - на ще один місяць, рік або на постійній основі. Якщо вони вирішують не продовжувати термін використання, термін бронювання автоматично спливає, не потребуючи активного вимкнення в кінці терміну.

Нові функції MMI, новий основний розділ. Третє покоління модульної мультимедійної платформи MIB 3 вирізняється феноменальною обчислювальною потужністю. Вона працює на основі нової окремої групи функцій для забезпечення зв'язку, як-от телефонії, сервісів Audi connect, та задіює точку доступу Wi-Fi. Серед додаткових модулів апаратного забезпечення можна виділити комплект Audi phone box та аудіосистему Bang & Olufsen 3D Premium у передній частині автомобіля.

Доступні три варіанти оформлення панелі інструментів: два часткові аналоги інформаційної системи водія та - в поєднанні з MMI plus - повністю цифрова панель приладів Audi virtual cockpit plus. Водій може управляти 12,3-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD, використовуючи багатофункціональне рульове колесо, доступне в трьох варіантах. Head-up дисплей проектує важливу інформацію безпосередньо в поле зору водія.

Моделі А4 доступні з набором систем допомоги водію. Опціональні системи об'єднані в пакети Tour, City і Park. Важливою системою в пакеті Tour є адаптивний круїз-контроль, зокрема функція повної зупинки для автоматичного контролю відстані. У поєднанні з асистентом Efficiency assist з прогнозуванням адаптивний круїз-контроль може задіювати гальма та прискорення А4, навіть якщо попереду немає транспортних засобів. Для цього система аналізує повідомлення Car-to-X, навігаційні дані та дорожні знаки.

 Широка електрифікація: система привода
Audi пропонуватиме модельний ряд A4 з одним із шести варіантів двигуна із турбонаддувом. Діапазон потужності двигунів становить від 110 кВт до 255 кВт - від Audi A4 35 TFSI, викиди CO2 в змішаному циклі 138-125 г/км)* до Audi S4 TDI . Усі двигуни, як-от 4-циліндровий дизельний V6 TDI або 4-циліндровий TFSI, відповідають вимогам екологічного стандарту Euro 6d-temp.

Під час виходу на ринок три варіанти двигуна будуть оснащені системою середнього гібрида (MHEV) з напругою 12 В, що дозволяє знизити рівень витрати пального та підвищити рівень комфорту під час їзди. Широка електрифікація вносить важливий вклад у досягнення цілей автопарку, які стосуються споживання пального. В умовах щоденної експлуатації за результатами вимірювань Audi система середнього гібрида (MHEV) сприяє зниженню витрати пального на приблизно 0,3 л на 100 км.

Кожен із шести варіантів двигунів забезпечує плавне перемикання передач, незалежно від того, оснащено автомобіль ручною трансмісією, 7-ступеневою трансмісією S tronic чи 8-ступеневою трансмісією tiptronic, приводом на передні колеса чи приводом quattro. Усі моделі А4 сходять з конвеєра з автоматичною трансмісією в стандартній комплектації.

Спортивна гармонія: підвіска
Збалансована спортивна підвіска ідеально пасує до характеру Audi A4. Клієнти можуть обрати стандартне налаштування або спортивну підвіску. На вибір доступні дві адаптивні підвіски. Перший варіант - це комфортна підвіска з регулюванням жорсткості, яка знижує висоту кузова на 10 міліметрів і забезпечує чудову плавність ходу. Інший варіант - це коротка підвіска, з або без регулювання жорсткості, яка знижує висоту кузову на 23 міліметри. Завдяки більш динамічному основному налаштуванню вона підкреслює спортивний характер, підтримуючи комфорт на високому рівні. Обидві контрольовані підвіски вбудовано в динамічну систему керування Audi drive select. Те саме стосується рульового управління. У якості опції клієнтам доступне динамічне рульове управління, автоматична трансмісія та дросельна заслінка. Система Audi drive select дозволяє водію визначити, який із п'яти профілів будуть використовувати ці системи.

Дизельна потужність: Audi S4 TDI
Обидві моделі S сімейства A4 - Audi S4 Sedan TDI і S4 Avant TDI - тепер оснащені дизельним двигуном V6. 3,0-літровий TDI поєднує значний крутний момент, плавну роботу та великий запас ходу, а також забезпечує потужність на рівні 255 кВт і максимальний крутний момент 700 Нм. З ним S4 Sedan TDI прискорюється від 0 до 100 км/год за 4,8 с і розвиває максимальну швидкість 250 км/год, яка контролюється електричною системою. Така комбінація потужності, крутного моменту й ефективності забезпечує Audi S4 TDI унікальне позиціонування у своєму сегменті.

Компресор з електроприводом забезпечує високу потужність при рушанні з місця та майже непомітне збільшення потужності під час прискорення. Він також запобігає виникненню турбоям, забезпечуючи постійну чутливість систем у будь-яких ситуаціях на дорозі. Компресор з електроприводом вбудовано в нову основну електричну систему з напругою 48 В, яка також задіює систему середнього гібрида. Це забезпечує ще кращу потенційну ефективність, ніж система MHEV в електричній системі з напругою 12 В у моделях А4. S4 TDI переходить на наступну стадію розширення, адже автомобіль буде оснащено системою середнього гібрида з напругою 48 В. Додаткова електрична система з напругою 12 В буде під'єднана до основної електричної системи з напругою 48 В через потужний перетворювач DC/DC. Уперше потужний стартер-генератор з ремінним приводом з напругою 48 В використовується в S4 TDI в основі системи середнього гібрида з максимальною потужністю рекуперації до 8 КВт під час гальмування.

Роль енергетичного центру виконує компактна літій-іонна акумуляторна батарея ємністю 0,5 кВт/год з повітряним охолодженням, встановлена під підлогою багажного відділення. Система середнього гібрида в моделях S потенційно може зменшити рівень споживання пального не більше ніж на 0,4 літра на 100 км.

8-ступенева трансмісія tiptronic і постійний повний привод quattro формують систему привода. За бажанням доступний опціональний спортивний диференціал для активного розподілу потужності між задніми колесами. Таким чином, більшу потужність можна направити на колесо із зовнішнього боку повороту під час проходження повороту на швидкості, що дозволяє зменшити тенденцію до недостатньої поворотності. Спортивна підвіска S входить до стандартної комплектації. Завдяки спеціальному налаштуванню для моделей S вона створює справжню сенсацію у сфері спортивного водіння. Її можна підсилити завдяки опціональній спортивній підвісці з регулюванням жорсткості. Елементи дизайну інтер'єру та екстер'єру вказують на унікальне позиціонування моделей S - від вихлопних труб до режиму S на дисплеї опціональної панелі приладів Audi virtual cockpit.

Досконала їзда по бездоріжжю та звичайних дорогах: модель Audi A4 allroad quattro
Завдяки системі повного привода quattro та збільшеному на 35 міліметрів кліренсу модель Audi A4 allroad quattro забезпечує надзвичайно комфортний рух по дорозі та хороші якості при їзді по бездоріжжю. З опціональною підвіскою, спеціально створеною для руху дорогами з будь-яким покриттям, з регулюванням жорсткості рівень комфорту та динамічності можна підвищити ще більше. Audi A4 allroad quattro відрізняється від A4 Avant такими деталями, як захист днища й накладки колісних арок, а також збільшені на 12 міліметрів колеса та ширша колія - на шість міліметрів ширша спереду й одинадцять міліметрів ширша ззаду.

Автоматична трансмісія входить до стандартної комплектації Audi A4 allroad quattro разом із підвіскою з регулюванням жорсткості, яка є альтернативою стандартній підвісці. Як і в A4 Avant об'єм багажного відділення становить 495 літрів. Його можна збільшити до 1495 літрів, склавши задні сидіння та завантаживши частину вантажу на дах. Кришка багажного відділення та шторка багажного відділення оснащені електроприводом у стандартній комплектації. Завдяки додатковому режиму Offroad у динамічній системі керування Audi drive select водій може обрати один із шести профілів у A4 allroad quattro.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.