Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. БИТВА АГРОТИТАНІВ 2020
07.09.2020
Новини автосалону

БИТВА АГРОТИТАНІВ 2020

VIII виставка-демонстрація техніки на полях групи компаній «ТАК»

1

3-4 вересня на полях групи компаній «ТАК», що на Київщині відбулась уже восьма наймасштабніша в Україні виставка-демонстрація техніки та технологій в польових умовах «Битва Агротитанів», організатором якої виступає Всеукраїнська Аграрна Рада, компанія DYKUN та група компаній «ТАК».

Автоцентр Volkswagen Порше Захід не порушуючи своїх традицій також прийняв участь у щорічній виставці-демонстрації техніки в полі.

Цього року відвідувачі Битви Агротитанів мали змогу ближче познайомитися з Volkswagen Amarok, Touareg, T-Roc та обрати автомобіль саме для своїх потреб.

Дві дні поспіль для відвідувачів працювало відразу 8 тематичних зон, де було представлено понад 400 одиниць техніки, майже 100 гібридів соняшнику та кукурудзи, а також практичні рішення для точного землеробства, тест-драйв культових позашляховиків, добрива, засоби захисту, паливно-мастильні матеріали, логістичні послуги.

За традицією, третій рік поспіль в рамках виставкової зони функціонував аукціон вживаної сільськогосподарської техніки, а крім насиченої практичної частини гостей чекав розіграш призів, концертна програма та спілкування з колегами.

Чимало новинок представили відвідувачам «Битви Агротитанів» компанії-партнери. Зокрема, генеральний партнер «KUHN-Україна» презентували в роботі спеціально-розроблений для ґрунтово-кліматичних умов України KUHN Performer Select.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.