Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. e-tron GT quattro
16.03.2021
Новини від Audi

e-tron GT quattro

Справжній спортивний характер іпрогресивна розкіш

1

З ідей створюється майбутнє

Характерні для Gran Turismo пропорції, як-от низький і широкий кузов та велика колісна база, чітко підкреслюють: спортивні риси у цій моделі поєднуються з можливістю повсякденної експлуатації. Скульптурний дизайн кузова виступає втіленням потужності та динамізму.

Визначальні характеристики: четверо дверей, п’ять місць

Audi e-tron GT quattro демонструє прогрес у сучасний спосіб. Він одночасно випромінює спортивний характер, високу якість та комфорт. Передні спортивні сидіння plus із інтегрованими підголівниками забезпечують завдяки чітко окресленим боковинам чудову бокову підтримку в поворотах та при водінні у спортивному стилі.

Новітня інтерпретація quattro

Повний привод quattro з можливістю довільного перерозподілу крутного моменту у поєднанні з електричною системою привода забезпечує інтелектуальний розподіл потужності між окремими колесами. В умовах належного зчеплення з поверхнею тягове зусилля передається переважно на передню вісь.

Функціональні та привабливі - диски

Доступні у якості опції колеса з оптимізованою аеродинамікою довершують ефективну та водночас високоякісну концепцію автомобіля.

Насолода від поїздок для всіх органів чуття

Аеродинамічні характеристики автомобіля забезпечують можливість активно адаптуватися до ситуації на дорозі за допомогою заднього спойлера з двома варіантами положення та повітрозабірників у передній частині.

Зверніть, будь ласка, увагу, що інформація на сайті наведена лише для ознайомлення. Функції та їх наявність в автомобілі можуть відрізнятися в залежності від їх доступності в країні та/або технічних характеристик (конфігурації) автомобіля. За детальною інформацією звертайтесь до найближчого авторизованого дилера Audi. Дана інформація по автомобілю не є публічною пропозицією щодо придбання товару. Дана інформація по автомобілю також не є рекламою та не зобовязує жодну зі сторін до продажу чи придбання автомобіля. Точна комплектація та перелік опцій вказуються у договорах купівлі-продажу автомобіля, які підписані з офіційним дилером в Україні. Будь ласка, перед підписанням договору купівлі-продажу автомобіля з офіційним дилером в Україні детально ознайомтесь з точною ціною та комплектацією автомобіля.

Модель недоступна для продажу до моменту завершення процесу сертифікації. Продаж буде відкрито одразу після отримання сертифікату відповідності. Ви можете отримати будь-яку необхідну інформацію про модель та її замовлення, звернувшись до нашого дилерського центру.

Автоцентр «Порше Захід» - офіційний дилер Audi
вул.Вишнева,1а
с. Софіївська Борщагівка
Тел. (044) 393-44-44
Тел. 0-800-300-393 (безкоштовно з усіх операторів України)

Детальніше про Audi e-tron GT quattro

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.