Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Елегантний, потужний, універсальний. Audi A6 allroad quattro
29.03.2020
Новини від Ауді

Елегантний, потужний, універсальний. Audi A6 allroad quattro

Доступний для замовлення в Україні.

1

Audi A6 allroad quattro - унікальний автомобіль. Він поєднує в собі такі переваги універсала Avant, як комфорт і широкі можливості трансформації. Він відрізняється особливим позашляховим характером, основними ознаками якого є повний привід quattro, пневмопідвіска та елементи зовнішньої обробки. Нова модель має широкий спектр цифрових технологій та сервісів. У 2019 виповнилося 20 років дебюту першої моделі Audi allroad, нинішній Audi A6 allroad quattro є четвертим поколінням моделі.

Незабутні враження від водіння

З точки зору динаміки та комфорту Audi A6 allroad quattro дійсно є унікальним універсальним автомобілем. Повний привід quattro забезпечує чудову тягу, високий рівень безпеки та відмінну керованість. Інтегрована в моделі з бензиновим двигуном технологія quattro ultra безперервно аналізує умови руху і розподіляє крутний момент між колесами передньої і задньої осей в залежності від ситуації. Адаптивна пневматична підвіска, яка також є елементом стандартної комплектації, самостійно коригує дорожній просвіт автомобіля. У порівнянні з версією Audi A6 Avant він може бути збільшений на 45 мм. Система Audi drive select (також стандартне оснащення) дозволяє змінювати настройки Audi A6 allroad quattro: на вибір доступно сім режимів, включаючи allroad і off-road, призначені для руху по пересіченій місцевості та по дорогах з поганим покриттям.

Зовнішність говорить сама за себе

Яскраві елементи зовнішньої обробки красномовно підкреслюють характер Audi A6 allroad quattro. Серед них відразу виділяється решітка радіатора Singleframe з вертикальними планками. Зовні вона, як і бічні повітрозабірники, відрізняється від решітки моделі A6 Avant. Накладки колісних арок виконані в контрастному кольорі, бічний поріг прикрашений написом quattro, а при погляді на автомобіль збоку на даху добре помітні ефектні рейлінги з підсилювальними елементами. Для моделі Audi A6 allroad quattro елементом стандартного оснащення є 18-дюймові колісні диски. В якості опції є кілька інших моделей дисків, найбільшими з яких є 21-дюймові диски від Audi Sport. У задній частині кузова звертають на себе увагу дифузор і захист нижньої частини - фірмова деталь моделі allroad. Нижні частини переднього і заднього бамперів, накладки колісних арок і пороги пофарбовані в контрастний сірий матовий колір (Scandium Grey). 

Оздоблення салону для найвибагливіших

У просторому салоні Audi A6 allroad quattro водій та всі пасажири будуть відчувати себе виключно комфортно. Місця для ніг і голови тут більш ніж достатньо. Важливо і те, що потенційному покупцеві доступні широкі можливості індивідуалізації інтер'єру. Наприклад, можна вибрати опціональний пакет внутрішньої обробки allroad (на фото). Крім інших елементів в пакет входять декоративні накладки на пороги з алюмінієвими вставками, а для порогів передніх дверей - з написом allroad. Такий же напис прикрашає оброблені шкірою підголівники спортивних сидінь. Багатофункціональний спортивне кермо зі шкіряним оздобленням і підрульовими перемикачами швидкостей доповнений стильним контрастним рядком сірого кольору (Steel Grey), а накладки на педалі та майданчик для лівої ноги водія, пропоновані в складі пакету внутрішньої обробки allroad, виготовлені з нержавіючої сталі. В якості опції доступні пакет багатобарвного контурного і фонового підсвічування, а також система очищення повітря Air Quality.

Цифрові помічники

Залежно від обраних опцій ваш Audi A6 allroad quattro може бути оснащений радарами, камерами кругового огляду і ультразвуковими датчиками. Необхідні дані для роботи асистують сістем² дані надходять на центральний блок управління. Ви отримуєте доступ до широкого спектру окремих функцій або попередньо налаштованих додаткових пакетів для різних завдань. Наприклад, в пакет «Подорож» входить адаптивний електронний асистент руху, який допомагає при прискоренні і гальмуванні і забезпечує підтримку заданої відстані, підвищуючи тим самим рівень безпеки і комфорту. Асистент руху на спуску (входить в стандартне оснащення) обмежує швидкість на крутому схилі до заданого водієм значення в діапазоні від 2 до 30 км / год і при необхідності вибірково і індивідуально уповільнює будь-яке з чотирьох коліс.

Привабливість та функціональність

Передовий дизайн освітлювальних приладів гармонійно поєднується з ефектною зовнішністю Audi A6 allroad quattro. У базову комплектацію автомобіля входять LED-фари головного світла. Як опція пропонуються LED-фари головного світла HD Matrix з динамічною світловою анімацією та динамічними покажчиками повороту, що сприяють підвищенню безпеки, відрізняються розширеною функціональністю та забезпечують покращену впізнаваність.

Рекомендована роздрібна вартість автомобіля в базовій комплектації Audi A6 allroad quattro з двигуном 3,0 TDI quattro, 349 к.с. - від 1 716 705 грн*

*вартість автомобіля розраховується згідно з діючим валютним курсом 30,82 грн. станом на 26.03.2020. Інформація не є рекламою та надана з метою попереднього ознайомлення. Остаточна вартість конкретного автомобіля визначається у договорі купівлі-продажу на день придбання.

Павло
Кононов

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1317
Мобільний телефон: +38067 536 93 80
Факс:

Ярослав
Моніч

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1311
Мобільний телефон: +38067 536 93 79
Факс:

Антон
Кожемякин

Телефон: +38044 393 44 44 1346
Мобільний телефон: +38067 516 87 56
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.