Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Краса - неймовірна сила. Новий Audi RS 7 Sportback.
22.04.2020
Новини від Ауді

Краса - неймовірна сила. Новий Audi RS 7 Sportback.

Доступний для конфігурації.

1

Зухвалий та норовливий або ж слухняний і елегантний? Все відразу! Все це і є новий Audi RS 7 Sportback. Елегантні лінії, властиві купе та класичний червоний колір Tango Red поєднуються з наполегливим, неприборканим характером потужного двигуна V8 TFSI. Інноваційні технології гарантують відточену керованість і неймовірну динаміку. Насолоджуйтесь цим гарним, безкомпромісним автомобілем.

Вражаючий з першого погляду

Спортивний вигляд Audi RS 7 Sportback пізнаваний з будь-якої відстані. Широкі плечі, палаючі очі, дикий норов – виключний дизайн переконливий в кожному моменті і в будь-якому ракурсі. Характерний для моделей RS розширений кузов, світлодіодна оптика і решітка радіатора Singleframe особливої форми служать візуальним вираженням виняткової потужності.

Адреналін з першого погляду

Кращі гострі відчуття - ті, які ви створюєте собі самі. У Audi RS 7 Sportback вони виникають при одному тільки погляді на панель Audi virtual cockpit, виконану в виразному стилі RS. Хвилювання посилюється, коли ви кладете руки на спортивне кермо RS з алюмінієвими перемикачами передач. Новий перемикач режимів RS - ось він, перед вами: під час їзди простим натисканням на кнопку можна активувати індивідуально режими RS1 і RS2.

Вирватися з буденності

Неважливо водій ви або пасажир Audi RS 7 Sportback дає можливість отримати задоволення від самої короткої поїздки. Навіть в задній частині салону встановлені сидіння в спортивному RS стилі з оббивкою з перфорованої шкіри Valcona в формі сот з логотипами RS на спинках. Ремені безпеки - з виразним червоним кантом. Завдяки просторому салону особливої спортивної естетикою RS можуть насолоджуватися всі члени сім'ї або друзі: місця вистачить для комфортного розміщення п'яти дорослих людей.

Жага потужності

Прагнення вирватись на шосе відчувається за кожного запуску двигуна. З огляду на ходові якості Audi RS 7 Sportback це більш ніж зрозуміло: потужність у 600 к. с. і 800 Нм крутного моменту забезпечують прискорення з місця до 100 км/год за 3,6 с. Обмеження максимальної швидкості становить 305 км/год. Таку можливість забезпечує чотирилітрова бітурбована V-подібна «вісімка», яка завдяки системі середнього гібрида Mild Hybrid з напругою 48 В та системі відключення циліндрів придатна для експлуатації практично в будь-яких умовах і надає в розпорядження водія більш ніж достатню потужність в усіх діапазонах швидкостей.

Важлива кожна мить

Система Audi drive select передбачає три варіанти регулювання спортивної підвіски RS plus, а функція Dynamic Ride Control зменшує коливання кузова автомобіля в поперечному напрямку і покращує динаміку. Під час руху система динамічного рульового управління і привід quattro зі спортивним диференціалом забезпечують чудову керованість. Неймовірна динаміка в поєднанні з високою стійкістю в русі роблять будь-яку поїздку яскравою подією, викликаючи на кожному повороті яскраві емоції.

Удосконалена оптика

Світлодіодні фари Audi RS-Matrix LED з лазерною технологією пропонуються в якості опції. Це найдосконаліша на сьогодні система освітлення, яка використовується в серійному автомобілі. Інтелектуальний комплекс рішень на базі технологій, які використовують світлодіоди і камери, забезпечує ще більш високий рівень безпеки та створює вражаючий візуальний образ при кожному замиканні та відмиканні центрального замка Audi RS 7 Sportback. Характерна тільки для моделей RS світлова анімація нікого не залишає байдужим.

Рекомендована роздрібна вартість автомобіля Audi RS 7 Sportback в базовій комплектації  від 2 859 723 UAH*

*вартість автомобіля розраховується згідно з діючим валютним курсом 29,36 грн. станом на 22.04.2020. Інформація не є рекламою та надана з метою попереднього ознайомлення. Остаточна вартість конкретного автомобіля визначається у договорі купівлі-продажу на день придбання.

Модель Audi RS 7 Sportback із двигуном 4.0 (70) TFSI quattro, 600 к.с. недоступна для продажу до моменту завершення процесу сертифікації. Продаж буде відкрито одразу після отримання сертифікату відповідності. Ви можете отримати будь-яку необхідну інформацію про модель та її замовлення, звернувшись до відділу продажу Audi Центр Порше Захід.

Павло
Кононов

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1317
Мобільний телефон: +38067 536 93 80
Факс:

Ярослав
Моніч

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1311
Мобільний телефон: +38067 536 93 79
Факс:

Антон
Кожемякін

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1335
Мобільний телефон: +38067 516 87 56
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.