Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Майбутнє починається зараз. Audi e-tron
01.10.2019
Світ Ауді

Майбутнє починається зараз. Audi e-tron

Наш перший позашляховик з повністю електричним двигуном - ваш спортивний і надійний супутник на шляху до нових часів.

1

Потужність і контроль

Ви просто зобов'язані самостійно переконатися в динамічних характеристиках Audi e-tron при рушанні з місця. Потужність у 265 кВт доступна одразу як під час прискорення на старті, так і під час виконання маневру обгону на автомагістралі. Високий крутний момент відчувається навіть під час руху заднім ходом. Оптимальне зчеплення з поверхнею гарантує привод quattro нового покоління, що підключається в разі потреби. Результат: ви отримуєте цілковитий контроль над автомобілем.
Електродвигун автомобіля здатен розвивати пікову потужність у 265 кВт протягом 60 секунд. Передній електродвигун, який задля економії місця розташований паралельно до осі, розвиває пікову потужність у 125 кВт і крутний момент у 247 Нм. Задній двигун, розташований коаксіально, видає 140 кВт, а його крутний момент сягає 314 Нм. Передачу тягового зусилля на осі через диференціали забезпечують 2-ступеневі планетарні редуктори з однією передачею.

Повірте в силу кольору

Надайте своєму Audi e-tron частину власної індивідуальності, обравши відповідний колір лакофарбового покриття. Загалом, на вибір доступні дванадцять відтінків, зокрема ексклюзивний Antiguablau. Акценти в помаранчевому кольорі, що слугує ознакою наявності високовольтної системи, підкреслюють, що Audi e-tron є автомобілем з суто електричним приводом. Їх можна побачити зокрема в написі e-tron на кришці пристрою для заряджання з електроприводом або на гальмових супортах (опція). Виділені кольором накладки колісних арок і порогів недвозначно натякають: Audi e-tron - автомобіль, розрахований на рух бездоріжжям.

Швидке заряджання

У містах та уздовж автодоріг розташована достатня кількість зарядних станцій для заряджання. Для заряджання вдома доступні економічні пропозиції щодо електроенергії. Завдяки цьому, дружнім до довкілля буде не лише рух на Audi e-tron, але й увесь процес заряджання. Кришка пристрою для заряджання з електроприводом відкривається донизу і коли процес заряджання завершено, через п'ять секунд після виймання зарядного штекера кришка закривається автоматично.

Стиль та безпека

Ефективність, безпека й новітні технології в поєднанні з емоціями від керування: пропоноване як опція віртуальне зовнішнє дзеркало заднього виду Audi e-tron забезпечує додаткові переваги. Плаский екран дозволив зменшити ширину автомобіля у порівнянні зі звичайним зовнішнім дзеркалом на 15 см і знизити аеродинамічний опір та рівень шумів від вітру. Зображення з маленької камери виводяться в цифровому форматі на розташовані в салоні OLED-дисплеї з високою контрастністю. Це дозволяє з максимальною чіткістю бачити автомобілі ззаду навіть у сутінках і вночі, незважаючи на відображення світла фар. Audi e-tron - перша серійна модель, що оснащується віртуальним зовнішнім дзеркалом заднього виду.

Цифрові помічники

Завдяки сервісам Audi connect, що були розроблені спеціально для e-tron, ви можете не турбуватися з приводу запасу ходу чи розташування найближчої зарядної станції. Для цього ви можете скористатися простим доступом на інтернет-портал myAudi або додатком myAudi. Завдяки цьому свої денні поїздки ви можете запланувати, наприклад, ще за столом під час сніданку. Планувальник маршрутів e-tron розрахує для вас найбільш економічний шлях з урахуванням усіх необхідних зупинок для заряджання.

Ефектний та інноваційний

Скористайтеся перевагами технології освітлення, використаної в Audi e-tron. Розташовані в передній частині опційні матричні LED-фари головного світла не лише підкреслюють упевнений вигляд електричного позашляховика й встановлюють нові стандарти дизайну та технологій, але й полегшують поїздки. Постійне перемикання між ближнім і дальнім світлом у темний час доби залишилося в минулому. Блок керування вмикає й вимикає окремі світлодіоди, враховуючи при цьому наявність зустрічного транспорту.

Технології Audi e-tron: продуктивний, інтелектуальний і легкий

У першому серійному Audi e-tron технології та дизайн стають нерозривним єдиним цілим: перед передніми кріслами встановлена ​​велика багаторівнева панель приладів і вражає погляд своїми виразними горизонтальними лініями. Приладова панель e-tron, тягнучись до самих дверей кросовера, гармонійно поєднує все цифрові елементи, від цифрової панелі приладів Audi virtual cockpit до екранів віртуальних зовнішніх дзеркал. Audi e-tron серійно оснащується мультимедійною системою MMI Navigation plus з високошвидкісним стандартом зв'язку LTE Advanced і точкою доступу WLAN для пасажирів в автомобілі. Система навігації аналізує переваги водія на основі інформації про попередні поїздках і пропонує оптимальний маршрут для успішного досягнення призначеної мети.

Антон
Кожемякін

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1335
Мобільний телефон: +38067 516 87 56
Факс:

Павло
Кононов

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1317
Мобільний телефон: +38067 536 93 80
Факс:

Ярослав
Моніч

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1311
Мобільний телефон: +38067 536 93 79
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.