Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Міжнародний саміт «Бізнес-Тренди 2020»
30.11.2019
Новини автосалону

Міжнародний саміт «Бізнес-Тренди 2020»

27 листопада в Києві відбувся міжнародний саміт «Бізнес-Тренди 2020», від освітньо-консалтингової компанії «Бізнес-Конструктор».

Touareg

27 листопада в Києві прогремів міжнародний саміт «Бізнес-Тренди 2020», від освітньо-консалтингової компанії «Бізнес-Конструктор».

Офіційний дилер Volkswagen Порше Захід виступав партнером івенту, адже ми там, де інновації, тренди та крута аудиторія! 1000+ власників бізнесу та топ-менеджерів компаній . 10 підприємців-титанів, які особисто створюють тренди. 1 день знань, що зароблені десятками років і втратами в сотні тисяч доларів. Самміт проходив у форматі одиночних виступів топових спікерів - Андрій Федорів (FEDORIV GROUP), Сергій Самородов (Rakuten Viber), сюрприз дня — Дмитро Стрижов (Шериф), Оскар Хартманн (долларовый мультімілліонер), Дмитро Зінченко (IQOS), Кирило Куницький (Бізнес-Конструктор) та Артур Мхітарян (Taryan Group).А закрила саміт одна з найцікавіших дискусійних панелей на думку учасників - Марина Авдєєва (Арсенал Страхування), Михайло Шелемба (Датагруп), Євген Дихне (МАУ) і Кирило Куницький (Бізнес-Конструктор).

Саміт пройшов на високому рівні і ми сміливо можемо поставити 10/10 і як партнери, і як учасники. Весь стаф організаційної частини команди допоміг відчути себе часткою крутої спільноти, а учасники із задоволенням знайомились з нашою компанією завдяки атмосфері івенту. Далі більше, швидше, вище!

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.