Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Ніко Росберг тестує електричний спорткар Volkswagen ID.R
16.10.2020
Світ Фольксваген

Ніко Росберг тестує електричний спорткар Volkswagen ID.R

Чемпіон світу в класі «Формула-1» 2016 року за кермом гоночного електромобіля на трасі Нюрбургринг, його унікальні враження від моделі ID.R та його підтримка переходу на електропривідні транспортні засоби

5

Гоночний автомобіль, знаменитий своїми рекордами і чемпіон світу в класі «Формула-1».

На гоночній трасі Нюрбургринг (Nürburgring) пілотом електромобіля Volkswagen ID.R став особливий гість: Ніко Росберг (Nico Rosberg), чемпіон світу в класі «Формула-1» 2016 року, який вивів на трасу гран-прі в районі Айфель (Eifel) ( Німеччина) електроприводних гоночний автомобіль потужністю 680 к.с. Після завершення кар'єри в «Формулі-1», будучи шанувальником електричних автомобілів, Ніко інвестував в технології майбутнього. Серед його починань варто відзначити організацію фестивалю Greentech, відомого своєю екологічною спрямованістю. 35-річний гонщик проявляє особливий інтерес до компаній, які розробляють інноваційні рішення і пропонують екологічно безпечні концепції в сфері транспортних засобів. На трасі Нюрбургринг він вперше сів за кермо моделі Volkswagen ID.R в якості тестера і авторитетного блогера. Після заїзду Росберг зазначив в соціальних мережах, що електромобіль володіє характеристиками, з якими раніше йому доводилося стикатися тільки в «Формулі-1».

Чемпіон світу в класі «Формула-1» в своїй стихії
Незважаючи на дощ, вітер і температуру нижче 10 градусів за Цельсієм на трасі Нюрбургринг, посмішка не сходила з обличчя Ніко Росберга, коли він сідав у крісло водія електромобіля ID.R, на рахунку якого п'ять рекордів на трьох континентах. «Давно я вже не керував справжнім гоночним болідом під дощем, але в ID.R я відчував себе дуже впевнено. Даний електромобіль доставляє неймовірне задоволення від водіння, - після заїзду зазначив 23-разовий переможець гран-прі «Формули-1». - Тяга, розгін, притискна сила - все це було мені дуже добре знайоме. Вітаю інженерів марки Volkswagen, яким за допомогою моделі ID.R вдалося зробити значний крок вперед у сфері електричної мобільності. Завдання автоспорту полягає в тому, щоб концептуально змінювати транспортні засоби. Змагання повинні бути платформою для випробувань і розробок, щоб спростити перенесення технологій в серійне виробництво. Саме таким чином розвивається ситуація з моделями ID.R і ID.3 ». «Нам дуже приємно, що Ніко захотів протестувати модель ID.R. Задоволення від водіння нашого електромобіля, отримане чемпіоном світу в класі "Формули-1", - відмінний відгук », - зазначив Свен Смітс (Sven Smeets), директор автоспортивного підрозділу марки Volkswagen.

ID.R: технологічна платформа лінійки моделей ID.
В даний час в активі електричного боліда Volkswagen ID.R значаться п'ять рекордів: абсолютні рекорди в змаганнях з підйому на гору Пайкс-Пік (Pikes Peak) в штаті Колорадо (США), з підйому на пагорб в Гудвуді (Goodwood Hill) (Великобританія) , з підйому на гору Тяньмень (Tianmen) в Чжанцзяцзе (Zhangjiajie) (Китай), а також рекорди подолання «Північної петлі» на трасі Нюрбургринг (Німеччина) і гоночного кола на трасі Більстерберг (Bilster Berg) (Німеччина) серед електромобілів. Результати випробувальних і рекордних заїздів враховуються при розробці серійних електромобілів лінійки ID., В яку вже входять компактний електромобіль ID.3 і електромобіль ID.4 класу SUV.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.