Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Новий Audi A3: ще більш динамічний!
05.03.2020
Світ Ауді

Новий Audi A3: ще більш динамічний!

Світова прем'єра нового A3 Sportback на Женевському автосалоні.

1

Чисті емоції: оригінальна концепція

Четверте покоління Audi A3 ефектно заявило про свій характер. В основі компактного повнопривідного автомобіля лежить новітня прогресивна технологія: електрогідравлічна багатодискова муфта, яка управляється чітко налагодженої програмою. Дана технологія забезпечує максимальну стійкість і зчеплення з дорогою. У поєднанні з адаптивною підвіскою і прогресивним рульовим управлінням вона задає спортивний стиль водіння і гарантує неймовірні враження від водіння.

Повний привід quattro

Повний привід розподіляє крутний момент між передньою і задньою осями. Під час нормальної роботи двигуна більша частина його потужності передається на передні колеса. При рушанні з місця або малій тязі передньої осі муфта відводить крутний момент з блискавичною швидкістю: в цьому випадку включається електричний аксіально-поршневий насос, який подає до 44 бар гідравлічного тиску на пластини зчеплення. Чим сильніше цей насос стискає диски муфти, тим більше крутного моменту передається на задню вісь - до 100 відсотків. При спортивному водінні частина крутного моменту може бути передана муфтою на задню вісь ще під час повороту рульового колеса. Як тільки водій додає швидкість, Audi A3 щільно притискається до дорожнього полотна. Під час зміни навантаження розподіл крутного моменту забезпечує точне проходження повороту, що ще більше підвищує динаміку.

Абсолютний контроль: електронна система контролю курсової стійкості

Cелективний контроль крутного моменту, який реалізується через інтелектуальну систему курсової стійкості (ESC) є ще однією перевагою. При проходженні вигину дороги на високій швидкості програма злегка пригальмовує внутрішні колеса. Завдяки цьому створюється додатковий ефект підрулення в поворотах. Таке рішення забезпечує ще більш точне, плавне і безпечне водіння.

Три функціональних режиму ESC

Ці режими дозволяють варіювати налаштування повного приводу quattro. Таким чином, тяга та динамічна стійкість можуть коригуватися в залежності від уподобань водія. Будь-які втручання ESC в управління автомобілем завжди акуратні і практично непомітні. Максимальна передача потужності забезпечується в режимі ESC ON. Це означає, що прискорення безпечно, стабільно та виконується з мінімально можливою пробуксовкою. Режим Sport дозволяє здійснювати ковзання по поверхнях з низьким коефіцієнтом тертя, таким як, наприклад, сніг, самим контрольованим і безпечним чином. В цьому випадку інтенсивна пробуксовка дозволяє водієві отримати додаткове задоволення від водіння. У режимі ESC OFF інтенсивність пробуксовки коліс практично необмежена і водій може в повній мірі насолоджуватися спортивними характеристиками управління Audi A3.

На разі автомобіль недоступний до замовлення в Україні. 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.