Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Новий T-Cross
27.01.2021
Новини від Фольксваген

Новий T-Cross

Оновлене ціноутворення. Відкрийте для себе переваги T-Cross з різних ракурсів.

1

#MoreThan1Thing
 
Більше, ніж щось одне. Автомобіль для завантаження дошками для сноуборду, виїзду на пікнік на уік-енд або ж просто відправлення за домашніми закупівлями в найближчий магазин? Саме комбінація із варіативності, помірної самовпевненості та компактності надає йому гнучкості для щоденних пригод.

Сконфігурувати свій T-Cross

Кожний день може бути особливим.
 
Сповнений талантів новий T-Cross - це симбіоз функціональності та варіативності. Його SUV-дизайн з характерними для кузова перевагами, ретельно збалансовані комплектації у поєднанні з компактністю перетворюють його на автомобіль для майже будь-яких пригод.

Відчутний характер у компактному кроссовері.
 
Задавайте нові стандарти разом із T-Cross: виражена лінія "торнадо" від країв капота до задніх ліхтарів, складна архітектура кутів кузова та збільшений дорожний просвіт характеризують прогресивні лінії, які надають автомобілю маскулінного вигляду, вартого SUV.

Його off-road характер ще більше посилюється заглибленнями на капоті, які його візуально подовжують та надають пружності. Типова для SUV висока посадка водія та пасажирів одразу дарує відчуття знаходження "над" дорожнім покриттям, а завдяки пласким віконним лініям Ви можете насолоджуватись пейзажами Ваших мандрів.

Віддайте належне його сучасному дизайну та високоякісній майстерності виробництва, яка характерна Volkswagen. Чорні накладки на колісні арки та виокремлені бокові "спідниці" сприяють побудові стильного та актуального вигляду. Це також стосується його задньої частини із її LED-ліхтарями та рефлекторную лінією, які гарантовано формують довготривале враження.

Настільки ж індивідуальний, як і Ваш смак.

Характер.
Вам теж подобається, коли в Вашому авто є щось особливе, що підкреслює Вашу індивідуальність? Якщо так, то Вам точно стане до вподоби інтер'єр цього автомобіля та можливості його індивідуалізації. Оберіть один з трьох варіантів дизайн пакетів, які включають в себе декоративні відмінності консолі панелі приладів, центральної та бокової частини сидінь.

На додачу до можливостей індивідуалізації дизайну, T-Cross також може запропонувати високий рівень комфорту. Залежно від комплектації Ви зможете підібрати саме бажані сидіння, які відрізнятимуться не тільки матеріалами, а й формою.

Завдяки фоновій підсвітці Ambiente Вам більше не потрібно турбуватись про створення затишної атмосфери. Особливої харизми вона надає автомобілю підчас керування вночі та сутінках, коли Ви більше не почуватиметесь загубленими в темряві.

Переконливі аргументи. З першого погляду
 
Їхати вперед та бути прикладом сяйва із T-Cross доволі легко, адже він серійно оснащений денними LED-вогнями в передньому бампері, а за бажання Ви можете додатково замовити LED-фари головного світла із помітним світловим "почерком", характерним йому. LED-фари головного світла не тільки більш витривалі, але й генерують більше світла у спектрі максимально наближеному до денного світла і покращують видимість за поганих дорожніх умов.

Серійні LED-ліхтарі насправді слугують не тільки для демонстрації стоп-сигналів, а й для того, щоб притягувати допитливі погляди. Рефлекторна стрічка, яка візуально поєдную секції ліхтарів, забезпечує візуальну ширину автомобіля та відповідає за створення цілісної концепції та підходу до освітлення.

Ваші кольори.
 
Новий T-Cross універсальний, як ніхто інший, але це не заважає йому виділятися завдяки дизайн пакетам Black, Energetic Orange та Bamboo Garden Green. Ви можете надати йому приголомшливого вигляду і зробити його справжньою іконою стилю.

Дизайн інтер'єру на Ваш розсуд і смак.
 
Опційний дизайн пакет Energetic Orange, безумовно, привертає увагу. Завдяки вдалому поєднанню енергійного помаранчевого та контрастного сірого кольорів, Ви перетворюєте свій T-Cross на справжнього модника.

Тільки Вам визначати характер Вашого інтер’єру. Black
 
Полюбляєте прості, спокійні кольори та спортивний стиль? Тоді дизайн пакет Black Вам підходить: завдяки таким акцентам в інтер'єрі, як декор у стриманих чорному та сірому кольорах, кожна поїздка у Вашому T-Cross залишатиме тривале враження.

Інтер’єр цілковито на Ваш смак? Будь ласка. Bamboo Garden
 
Правильне поєднання кольорів визначає різницю: надайте інтер'єру Ваших кольорових акцентів. Центральна частина сидінь та їх обрамлення із вкрапленнями бірюзового, помаранчевого або платинового сірого складуть елегантну компанію Вашому стилю

Пасує тим, хто не підлаштовується.
 
Оберіть новий T-Cross відповідно до особистих ідей та обирайте між комплектаціями T-Cross, Life та Style. На чому б Ви не зупинились, комплектації відповідатимуть Вашим вимогам щодо якості та комфорту.

T-Cross 

Двигун / Потужнінсть / КПП - 1.0TSI 115 к.с. DSG7  від 641 447 грн.

- Зимовий пакет
- Кондиціонер Climatic
- Парктронік спереду та ззаду
- Мультифункціональне кермо
- Медіасистема Composition 6,5”, Bluetooth, 2 USB-C спереду та 2 USB-C ззаду
- AppConnect
- Круїз-контроль

T-Cross Life

Двигун / Потужнінсть / КПП - 1.0TSI 115 к.с. DSG7 від 683 666 грн.

- Клімат-контроль Air Care Climatronic
- Мультифункціональне шкіряне кермо
- Центральний підлокітник
- Релінги на даху
- Легкосплавні диски “Belmont” R16
- Медіасистема Composition 6,5”, Bluetooth, 2 USB-C спереду та 2 USB-C ззаду
- AppConnect
- Круїз-контроль

T-Cross Style від 

Двигун / Потужнінсть / КПП:

  •  1.0TSI 115 к.с. DSG7 від 754 031 грн.
  •  1.5TSI 150 к.с. DSG7 від 807 509 грн.

- Медіасистема Ready 2 Discover 8”
- Бездротовий App Connect
- 2 USB-C роз’єми спереду та 2 ззаду
- Фари LED ближнього та дальнього світла
- "Keyless Access" без функції Safelock
- Камера заднього виду "Rear View"
- Круїз-контроль

Імпровізація - це завжди класний план.
 
Ви більше за спонтанність? Тоді T-Cross - це Ваш ідеальний компаньон для подорожей. Завдяки концепції внутрішнього простору, яка передбачає складання переднього пасажирського сидіння та зсувний ряд задніх сидінь, Ви можете обирати наскільки містким та гнучким бути Вашому T-Cross. Звісно, тут Ви так само зможете налаштувати Digital Cockpit під свої потреби. 

Залишайте за собою право бути гнучкими навіть у дорозі.

T-Cross демонструє надзвичайну універсальність завдяки зсувному ряду задніх сидінь та асиметричному складанню спинки задніх сидінь. Зокрема, це означає: більше місця для Ваших пасажирів або більше місця для в багажному відділенні. 

Будь то сумки для покупки, громіздке спортивне спорядження чи великий багаж - задня частина салону та багажне відділення Вашого T-Cross пропонують чимало місця для життя. А найкрутіше - це те, що T-Cross передбачає гнучкість Вашого спільного життя серійно, неважливо Вам потрібно перевезти вантаж чи підхопити пасажирів. Тому що Ви можете скласти задні сидіння частково асиметрично або ж повністю, утворивши абсолютно рівну підлогу, як зону максимального завантаження. Але якщо цього разу Ваш багажник вільний від речей, то чому б не надати ще більше простору для ніг високих задніх пасажирів?

Комфорт, як Ви його любите.

Просто сидіть, вставати не треба: поперекова підтримка врятує Ваш хребет під час тривалих мандрів на авто. А якщо Ви подорожуєте самостійно, то спинку переднього пасажирского сидіння можна повністю скласти та утворити більше простору для зберігання довгомірних вантажів.
 
Передні сидіння мають кілька переваг з точки зору комфорту: спинку сидіння переднього пасажира можна повністю скласти. Це звільняє простір - особливо якщо Ви часто транспортуєте довгі та компактні предмети водночас.

Тримайте все в полі зору: висока посадка полегшить процедуру посадки та висадки із автомобіля, а також забезпечить комфортний огляд дороги. 

Поперекова підтримка покликана спростити життя Вашої спини у довгих подорожах та забезпечує оптимальну позиції хребта під час перебування за кермом.

Більше простору для Вашої свободи.

Не вистачає відчуття свободного простору? Тепер вистачить, адже завдяки універсальності свого салону та просторому багажному відділенню T-Cross пропонує багато місця як для пасажирів, так і багажу та спонтанних рішень.

Інтер'єр Вашого T-Cross може бути настільки варіативним та адаптованим для комфортного життя! Варто зазначити, що сидіння заднього ряду зсувні, отже тільки Вам визначати скільки простору цього разу надати багажу, а скільки - пасажирам. До речі, багажне відділення передбачає можливість корисного використання 455 л об'єму. А якщо цього недостатньо, то концепія також передбачає можливість налаштування підлокітника за довжиною та висотою.

Вся необхідна інформація перед Вашими очима.

Аналогові технології - вчорашній день. За бажанням ти можеш замінити класичні циферблати на дисплей високої роздільної здатності. Інноваційна та сучасна комбінація приладів Digital Cockpit Pro дозволяє відображати різноманітні дані, перелік яких виходить далеко за межі звичної інформації про швидкість руху і запас палива.
 
Навіть не шукайте звичний спідометр у новому T-Cross: на його місці тепер надсучасний дисплей з діагоналлю 26 см (10,25 дюйма). Це Digital Cockpit Pro від Volkswagen. Окрім звичних даних, зокрема тахометра, спідометра та одометра, він відображає чимало корисної інформації. Наприклад, у режимі навігації спідометр і тахометр розсуваються ближче до країв, вивільняючи простір для мапи. А інформацію допоміжних функцій можна зручно розмістити у центрі циферблатів. До того ж Digital Cockpit Pro синхронізований з іншими бортовими системами. На нього можна вивести інформацію, що відображається на екрані мультимедійної системи, зокрема контакти телефонної книги чи обкладинку компакт-диска.

Емоції в HD-якості.
 
Потрібна актуальна інформація як дістатися до пункту призначення за допомогою навігації чи просто бажаєте послухати власну музику - Ваш T-Cross пропонує різні варіанти зручного та бездтурботного використання сучасних технологій.

Акустичний рай.

Додайте гучності і відчуйте баси, здатні викликати справжній захват у будь-кого. T-Cross може бути оснащено аудіосистемою від провідного виробника аудіообладнання - компанії Beats Electronics, що завоювала всесвітню славу завдяки навушникам beats by Dr. Dre.

8-канальний підсилювач та 300 Вт потужного звуку для компактного кросовера - це серйозний аргумент для тих, хто не погоджується із принципом "мені і звичайного досить".

Повна синхронізація.

Інтерфейс App-Connect дозволяє зручно підключати смартфон до мультимедійної системи Ready 2 Discover або навігаційної системи Discover Media. Таким чином, обраними додатками з твого смартфона можна користуватись через сенсорний екран. Але перевага полягає не лише в підвищенні зручності користування: додатки можуть обробляти інформацію про автомобіль, щоб надавати додаткові корисні або цікаві функціональні можливості.
Volkswagen пропонує три інтерфейси для підключення смартфонів із багатьма можливостями: MirrorLink®, Android Auto™ від Google та Apple CarPlay™. На  www.volkswagen.de/mobilephone можна перевірити, які з цих технологій сумісні з вашим смартфоном. Зверни увагу, що деякі прикладні програми не пропонуються для кожної з трьох технологій, а доступність цих технологій може відрізнятися залежно від країни.

Розваги та навігація у HD-якості. Мультимедійні системи

Навігаційна система Discover Media з сенсорним кольоровим екраном діагоналлю 20,3 см (8 дюймів) зі скляною передньою панеллю вирізняється напрочуд інтуїтивним інтерфейсом, а за бажання керувати її функціями можна навіть із заднього сидіння за допомогою планшета зі встановленим на ньому додатком «Volkswagen Media Control».
Часто подорожуєте країнами Європи? Збережені на SD-картці навігаційні мапи Європи допоможуть оптимально підготуватись до майбутніх поїздок.

Виділяйтесь на танцмайданчику, а не в смузі руху.
 
Безпека у Вашому T-Cross - наш пріоритет. І навіть якщо Ви не завжди помічаєте роботу помічників, приємно знати, що вони на місці.

5 зірок безпечного all-inclusive

Під час випробувань Euro NCAP нові транспортні засоби перевіряються якомога жорсткішим шляхом: за допомогою краш-тестів, а також за допомогою інших тестів, які спрямовані на перевірку активної та пасивної безпеку. Погодьтесь, заспокоює сам факт, що T-Cross отримав 5 зірок і найвищий рейтинг*. Це робить його одним з найбезпечніших автомобілів у своєму класі.

Джерело: Euro NCAP, додаткова інформація на www.euroncap.com

Підкорюйте дороги. І вільні місця для паркування.

Заїзд на місце для паркування може перетворитися на справжній тест на витримку. Для системи Park Assist необхідно лише по 20 см з кожної сторони автомобіля для того, щоб припаркувати Ваш T-Cross у місце для паркування. А крім того, система здатна визначити це місце самостійно, коли Ви проїжджаєте повз на швидкості до 40 км/год. 
 
Система не тільки допомагає під час поздовжнього паркування заднім ходом, але й також під час поздовжнього та поперечного паркування переднім ходом, наприклад, на підземних стоянках в умовах обмеженого простору. Вам просто необхідно натискати на педалі зчеплення, акселератора та гальм, а система буде направляти Ваш автомобіль за ідеальною траєкторією на місце для паркування, а також допоможе Вам виїхати з місця поздовжнього паркування.

З радістю готові надати додаткову інформацію та відповісти на Ваші запитання.
Будемо раді вітати Вас у колі своїх постійних клієнтів!

Якщо Вас зацікавила саме ця комерційна пропозиція, Ви можете звернутись до консультантів відділу продажу автомобілів Volkswagen.

Автоцентр «Порше Захід» - офіційний дилер Volkswagen.
вул.Вишнева,1а
с. Софіївська Борщагівка
Тел. (044) 393-44-44
Тел. 0-800-300-393 (безкоштовно з усіх операторів України)

*вартість автомобіля розраховується згідно з діючим валютним курсом 28,146 грн. станом на 27.01.2021. Інформація не є рекламою та надана з метою попереднього ознайомлення. Остаточна вартість конкретного автомобіля визначається у договорі купівлі-продажу на день придбання. Зображення та комплектація автомобіля наведені для ілюстрації та можуть відрізнятися від наявних у офіційних дилерів Volkswagen на території України, а також можуть містити опційне обладнання, доступне за додаткову плату.

Ігор
Лотоцький

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1319
Мобільний телефон: +38067 536 93 84
Факс:

Наталія
Левченко

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1354
Мобільний телефон: +38067 342 79 29
Факс:

Євген
Римаренко

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1303
Мобільний телефон: +38067 536 93 85
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.