Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Новий Volkswagen ID.4: світова прем'єра електричного кросовера
02.10.2020
Світ Фольксваген

Новий Volkswagen ID.4: світова прем'єра електричного кросовера

Volkswagen ID.4 входить в найбільший сегмент світового ринку - компактних SUV. Електродвигун потужністю 204 к.с. забезпечує запас ходу до 520 км. Ефектний зовнішній вигляд, просторий салон, інноваційна концепція управління.

1

Volkswagen представляє перший повністю електричний кросовер марки - ID.4, прем'єра якого пройшла в цифровому форматі. Він не виділяє шкідливих викидів і проводиться з нульовим вуглецевим слідом. Модель стане частиною найбільшого сегмента світового ринку - компактних SUV.

«ID.4 - це викликає яскраві емоції універсальний автомобіль, вибір на користь якого зроблять багато покупців завдяки ефективному електроприводу, просторому салону, сучасним системам допомоги водієві і вражаючому дизайну, - зазначає генеральний директор марки Volkswagen Ральф Брандштеттер (Ralf Brandstätter). - Ця модель, що стала першим електромобілем марки, призначеним для світового ринку, обладнана нашої модульної матрицею електричного приводу - платформою, розробленою спеціально для розвитку електричної мобільності по всьому світу. Так Volkswagen знову демонструє своє лідерство в області інновацій, технологій і якості на ринку великої місткості ».

Популярність кросоверів серед покупців стає дедалі більше. Завдяки гарній видимості, безпеки та високому рівню комфорту цей сегмент уже став найпопулярнішим в США і Китаї. У Європі та Німеччині частка кросоверів також постійно збільшується, при цьому найактивніше зростання демонструють саме компактні моделі. Випускаючи ID.4, Volkswagen вперше пропонує повністю електричний кросовер. Серед його особливостей - просторий салон, універсальність і інші переваги, які покупці цінують в SUV.

ID.4 - універсальний автомобіль: їм можна управляти як в спортивному, так і в спокійному комфортному режимі. Акумуляторна батарея кросовера накопичує до 77 кВт · год енергії (нетто) і забезпечує запас ходу до 520 км (в циклі WLTP). Вона встановлена ​​під салоном, що дозволяє знизити центр ваги. Електричний двигун, розташований на задній осі, розвиває потужність 204 к.с. - цього достатньо, щоб розганяти автомобіль до 100 км / год за 8.5 секунди. Максимальна швидкість - 160 км / ч. За рахунок хорошого зчеплення заднього приводу і дорожнього просвіту в 21 сантиметр електричний кросовер впевнено справляється і з легким бездоріжжям.

Динаміка в зовнішньому вигляді. ID.4 виглядає дуже сучасно. Його лаконічний дизайн з плавними лініями кузова забезпечує хороші аеродинамічні характеристики: коефіцієнт аеродинамічного опору кросовера складає всього 0.28. Базова версія автомобіля оснащена фарами, які практично повністю складаються з світлодіодів, і світлодіодними задніми ліхтарями. На флагманську версію встановлюються інтерактивні світлодіодні матричні фари IQ.Light, що стали ще більш досконалими: вони вітають водія, повертаючи модулі розсіювачів, а також вони доповнені системою інтелектуального управління дальнім світлом. Ці фари поєднуються з новими тривимірними модулями світлодіодних задніх ліхтарів. Їх габаритні задні ліхтарі випромінюють однорідний і інтенсивний червоне світло. Великі колісні диски діаметром до 21 дюйма підкреслюють характер автомобіля.

Концепція організації простору: довга колісна база, простір для пасажирів і багажу
Volkswagen ID.4 має довжину 4.58 метра. Автомобіль створений на основі модульної матриці електричного приводу (MEB). При цьому для поділу простору, доступного для пасажирів і технологій, використовується абсолютно новий підхід, в рамках якого пріоритет віддається пасажирам. Внутрішній простір салону ID.4 можна порівняти з традиційними позашляховиками більш високого класу. В обробці інтер'єру використовуються сучасні кольори і матеріали. Загальний обсяг багажного відділення залежить від положення спинки заднього сидіння і становить від 543 до 1.575 літрів. У перелік доступного устаткування ID.4 входять електропривод кришки багажника, рейлінги і тягово зчіпний пристрій.

Концепція управління електричним кросовером передбачає практично повну відмову від аналогових кнопок і перемикачів. В її основі - два дисплеї, один з яких має діагональ до 12 дюймів, сенсорні функції і підтримку голосового управління на основі природної мови Hello ID. Новий елемент освітлення ID.Light - вузька світлова смуга, встановлена ​​біля основи вітрового скла, - допомагає водіям під час виконання маневрів. В якості додаткової опції пропонується проекційний дисплей з функціями доповненої реальності, що дозволяє виводити різні дані в поле зору водія. Наприклад, стрілки навігаційної системи, що вказують на поворот, проектуються на поверхню дороги точно на необхідній смузі. Навігаційна система Discover Pro дозволяє використовувати онлайн-сервіси We Connect Start. Допоміжні системи для водія IQ.Drive, особливо асистент Travel Assist, роблять водіння ще більш комфортним. Програмне та апаратне забезпечення моделі ID.4 розроблялося в складі абсолютно нової архітектури, що дає можливість завантажувати оновлення в автомобіль після покупки.

We Charge: возможности для подзарядки дома, в городе и в дальних поездках
Вместе с моделями семейства ID. марка Volkswagen выводит на рынок полный пакет инструментов для удобной, согласованной и экологичной зарядки электромобилей, получивший название We Charge. Быстрая подзарядка Volkswagen ID.4 на зарядной станции постоянного тока займет около 30 минут; после этого автомобиль сможет проехать еще 320 км (в соответствии с циклом WLTP, при мощности 125 кВт).

Параллельно Volkswagen создает экосистему устойчивой электрической мобильности, которая формируется вокруг моделей семейства ID. Покупатели ID.4 получат автомобили, произведенные с нулевым углеродным следом. А если заряжать эти кроссоверы энергией, получаемой в соответствии с принципами устойчивого развития, например Volkswagen Naturstrom, их углеродный след останется нулевым и во время эксплуатации.

Стратегия Volkswagen: будущее мобильности – за электричеством
На протяжении последних лет Volkswagen дополняет традиционный ассортимент продуктами из семейства ID. – нового независимого модельного ряда. Кроссовер ID.4 стал второй полностью электрической моделью марки после компактного ID.3. Предлагая модель ID.4, Volkswagen намеревается конкурировать в быстрорастущем сегменте компактных SUV на глобальном уровне. Электромобиль ID.4 постепенно будет выходить на мировой рынок: по имеющимся планам, его производство и продажи должны осуществляться не только в Европе, но и в Китае, а позднее и в США. В целом к 2024 году марка Volkswagen планирует инвестировать 11 миллиардов евро в электрическую мобильность в рамках стратегии Transform 2025+.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.