Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Офіційна гарантія виробника на автомобілі з пробігом.
03.11.2017
Новини автосалону

Офіційна гарантія виробника на автомобілі з пробігом.

Технічна та фінансова безпека без обмежень і компромісів: першокласні автомобілі з гарантією виробника!

pia

Купуючи першокласні автомобілі з пробігом за програмою Das WeltAuto, Ви отримуєте додатковий запас міцності щодо технічної та фінансової безпеки володіння транспортним засобом. Для зазначених автомобілів діє офіційна гарантія* виробника. Обирайте першокласні автомобілі Das WeltAuto і будьте впевненими у кваліфікованому всесторонньому захисті від непередбачуваних витрат на ремонт Вашого автомобіля. Будь ласка, переконайтеся, що обраний Вами автомобіль зі списку пошуку позначений відповідним маркуванням або ж розпочніть пошук автомобілів з гарантією виробника безпосередньо на цій сторінці.

 

* Термін дії гарантії залежить від офіційних гарантійних умов, що надаються виробником для конкретної моделі автомобіля. На гарантійний термін можуть впливати такі фактори, як час експлуатації з моменту першої реєстрації, загальний пробіг на дату продажу тощо. За детальною інформацією щодо умов надання гарантії для автомобілів з пробігом звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів WeltAuto.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.