Порше Захід Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. Оновлений Touareg 2023
24.05.2023
Новини від Volkswagen

Оновлений Touareg 2023

Всеосяжне оновлення флагману Volkswagen: Новий Touareg відзначає прем’єру із оновленим дизайном та технологіями

1
  • Touareg 2023: преміальний SUV сяє завдяки новітнім хай-тек особливостям
  • Інтерактивне світло: перший Volkswagen із матричною оптикою IQ.Light HD LED
  • Новостворена система контролю ходової частини: яскраво виражена відмінність між динамікою та комфортом
  • Преміальний стиль: масштабне оновлення дизайну
  • Оптимізований салон: створений для довгих подорожей
Image

Touareg – це універсальний автомобіль в категорії великих SUV; ідеальне поєднання комфортабельного туристичного автомобіля, потужного тягача та надійного позашляховика. Volkswagen випускає нове покоління флагмана Touareg – перший автомобіль Volkswagen, який дебютує з матричними фарами IQ.Light HD LED із інтерактивною системою освітлення, що робить водіння вночі ще більш комфортним.

Image

Volkswagen також оновив салон преміум-класу, а Innovision Cockpit використовує останні найновітніші версії апаратного та програмного забезпечення. Новий датчик навантаження на даху та вдосконалені системи контролю ходової частини яскраво підкреслюють відмінності між оптимальним комфортом та максимальною продуктивністю. Завдяки новим технологіям Touareg став більш універсальним та багатогранним, ніж будь-коли раніше. Новий дизайн передньої та задньої частини робить оновлення відразу помітним. Особливо виразними елементами є задні LED ліхтарі, які тепер виконані у вигляді світлової смуги та мають червону підсвітку логотипу Volkswagen.

Ще більше індивідуальності для підкреслення Вашого смаку

Image
Image

Популярний преміальний позашляховик. 

До цього часу було продано понад 1,13 мільйона Touareg. Імельда Лаббе́, член ради директорів з продажів, маркетингу та післяпродажного обслуговування: "У новому Touareg ми вкотре покращили загалом високий рівень якості та комфорту на основі відгуків наших клієнтів. Результатом є преміальна модель, яка збуджує своїм вдосконаленим дизайном, інтуїтивним керуванням та відмінними ходовими характеристиками - як на дорозі, так і поза нею, і, звичайно, як першокласний тягач".

Піонер інновацій. 

Інноваційні технології завжди дебютували вперше саме у Touareg. Ці ноу-хау часто наслідували більш масові класи автомобілів бренду, і цей випадок не стане винятком у майбутньому. Кай Грюніц, член ради директорів, відповідальний за розробки: "Touareg завжди був піонером технологій для нас, що дозволяє передавати нові розробки в інші автомобілі бренду в рамках стратегії зверху вниз. І ми продовжуємо йти цим шляхом з новим Touareg. Автомобіль випускається з абсолютно новими фарами IQ.Light HD LED матричного типу - однією з найкращих систем освітлення у світі, яка містить 38 432 інтерактивних світлодіоди, що створюють захоплюючий комфортний досвід вночі - і незабаром їх унаслідують інші моделі кросоверів".
 

Image

Синергія технологічних систем. 

Touareg обладнаний новим датчиком навантаження на даху, який тісно інтегрований з електронікою ходової системи. Це дозволяє збільшити маневреність - якщо на даху встановлено багажник, датчик виявляє його наявність і передає інформацію системам допомоги, таким як електронна система стабілізації. У свою чергу, ця система втручається раніше, щоб збільшити керованість. З іншого боку, системи дозволяють досягнути спортивніших характеристик, якщо навантаження на даху відсутнє. Для Йохена Райхеля, керівника підрозділу динамічності, керованості та систем управління, саме ця взаємодія всіх технологій є характерною особливістю в новому Touareg: "Завдяки датчику навантаження на даху, ми змогли зробити акценти на відмінностях між максимальним комфортом та оптимальною продуктивністю. У рамках цього покращеного узгодження ходової системи та систем керування забезпечується більша стабільність і точність як у динамічних, так і у орієнтованих на комфорт ситуаціях, які виникатимуть у водія. Особливо в поєднанні з системами ходової частини, такими як активні стабілізатори для протидії кренам і повнокероване шасі з поворотною задньою віссю, Touareg тепер пропонує ще більшу динамічність та прогнозовану керованість." Інноваційні системи допомоги водінню Touareg включають такі технології, як Travel Assist, Area View, Park Assist Plus з функцією дистанційного паркування через додаток для автоматичного в'їзду і виїзду з паркувальних місць (водій може керувати процедурою паркування ззовні автомобіля), Trailer Assist та Night Vision.

Image

Вражаюче оновлення дизайну. 

Новий Touareg можна впізнати з першого погляду за оновленим дизайном передньої та задньої частини. Спереду єдиним блоком виглядають радіаторна решітка, фари і передній бампер. Особливо помітні та вражаючі - це фари IQ.Light HD LED матричного типу, які є серійним оснащенням за винятком базової комплектації. З трьома секціями світла і, отже, трьома світловими контурами на кожному боці, вони створюють неперевершений денний і нічний дизайн зовнішнього освітлення. Також вперше на Touareg центральна горизонтальна смуга у радіаторній решітці підсвічується. Ще одна унікальна особливість Touareg - це новостворений дизайн задньої частини, який тепер пронизаний горизонтальною LED-смугою між ліхтарями і вперше включає в себе підсвічування логотипу Volkswagen червоним кольором (серійно, за винятком базової комплектації).

Бензинові, дизельні та плагін-гібридні приводи. Новий Touareg буде доступний в Україні у чотирьох версіях. Усі вони оснащені 3,0-літровими двигунами V6: бензиновий з турбонаддувом 340 к.с., два турбодизелі 231 к.с. та 286 к.с. і плагін-гібридним приводом в Touareg R на базі бензинового двигуна V6 та електричної силової установки. Гібридний Touareg R eHybrid надає вихідну потужність 462 к.с. Усі двигуни поєднуються з 8-ступеневою автоматичною коробкою передач та системою повного постійного приводу 4MOTION.

Image
Image

Touareg R eHybrid у матовому кольорі Silicon Gray
Дизайн від Volkswagen R. Touareg R eHybrid - незалежна флагманська модель у продуктовій лінійці з найпотужнішим приводом. Останнє покоління продовжує довгу традицію моделей Touareg R з передовими технологіями та індивідуальним оснащенням. Всі вони були розроблені підрозділом Volkswagen R.

Новий колір, нова палітра легкосплавних дисків. Як варіант фарбування від Volkswagen R, стане доступним новий матовий колір Silicon Gray, який доступний виключно для Touareg R eHybrid і Touareg R-Line. Традиційний колір R-моделей - це металік Lapiz Blue. Опції персоналізації розширюються для всіх версій Touareg за рахунок чотирьох нових моделей легкосплавних дисків діаметром 19, 20 і 21 дюйм, а також нової фарби металік Chilli Red.

Image
Image

Новий екстерʼєр
Передня частина. Volkswagen Design провів масштабне переосмислення передньої частини Touareg. Вся верхня частина решітки радіатора тепер ще більше підкреслює ширину автомобіля. Особливо кидаються в очі нові матричні фари головного світла IQ.Light HD LED з трьома світловими секціями і трьома L-подібними світлодіодами для денних ходових вогнів, а також нова підсвічувана горизонтальна смуга, яка простягається з обох боків логотипу Volkswagen. Горизонтальні лінії містять хромовані деталі на моделях Touareg Elegance і Touareg R-Line, а на Touareg R-Line з пакетом Black Style і Touareg R eHybrid вони мають стильне глянсове чорне покриття. Нижні вентиляційні отвори значно більші, ніж на попередній моделі Touareg, і мають індивідуальний дизайн в залежності від обраної комплектації. Ця область також оздоблена глянсовим чорним кольором; в комплектації Elegance і R-Line присутні додаткові хромовані елементи.

Image

Силует. 

Залежно від комплектації, нові легкосплавні диски у моделях Coventry, Braga, Napoli та Leeds негайно привертають увагу у боковій проекції. У рамках концепції кругового освітлення, логотип Volkswagen або символ R (для Touareg R eHybrid) тепер відображаються на дорозі з зовнішніх корпусів дзеркал заднього виду, коли Touareg відкритий або припаркований у темряві.

Задня частина. Тепер світлова смужка простягається через всю задню кришку Touareg. Тонка горизонтальна LED-лінія підсвічується у верхній частині світлової смуги під час увімкненого освітлення; ця лінія має контрастний колір світла в режимі денних ходових вогнів без увімкнених фар. Те саме стосується шести L-подібних світлодіодів в нових кластерах задніх фар. Новий Touareg - це перший автомобіль Volkswagen, вироблений в Європі, який має підсвічуваний логотип Volkswagen в поєднанні з матричними фарами IQ.Light HD LED. Він інтегрований в нову горизонтальну LED-смугу кластерів задніх фар. Це створює унікальний візерунок як вдень, так і вночі.

Image
Image

Нова матрична оптика IQ.Light HD LED
Розумне світло. Матричні фари IQ.Light HD LED є технічними новинками в новому Touareg і вперше в світі використовуються в автомобілях Volkswagen. HD означає високу роздільну здатність і посилається на море надзвичайно яскравих пікселів, відлите за допомогою 38 432 мікро-діодів. Вони освітлюють дорогу краще, ніж будь-коли раніше, тим самим оптимізуючи комфорт та безпеку для водія та пасажирів. З обох боків автомобіля розподілені 19 216 мікро-світлодіодів у трьохсекційних фарах головного світла. Зокрема, матрична система за бажанням проектує інтерактивний світловий килим на смугу руху преміального SUV - Lane Light. Це робить нічне водіння ще комфортнішим і спрощує проїзд через вузькі ділянки дорожніх робіт на автомагістралі в темряві, оскільки яскравий світловий килим точно слідує смугою як магніт. Безбликове дальнє світло також є додатковою перевагою нових фар; цей режим постійного дальнього світла можна залишити увімкненим за межами забудованих територій, оскільки інтерактивні світлодіоди забезпечують точнішу маскувальну зону для зустрічного руху та автомобілів, які рухаються перед вами. Разом з кластерами задніх світлодіодів, водій також може налаштувати три різних анімованих ефекти освітлення Coming та Leaving Home.

Image

Хай-тек в деталях. 

Три секції в кожній фарі виконують свої завдання. Зовнішній модуль з бі-матричною системою має 16 світлодіодних пікселів для підсвічування оточуючого простору та додаткового дальнього світла. Справжній HD-матричний модуль розташований посередині і має 19 200 окремо керованих світлодіодів, що дозволяють реалізувати різноманітні нові функції освітлення. Внутрішній модуль містить оптичний рефлектор для статичного та динамічного поворотного світла та поганої погоди та протитуманної функції. Усі три модулі генерують по одному світловому контуру; разом з трьома L-подібними LED-елементами для ходових вогнів і горизонтальною LED-стрічкою в радіаторній решітці, що простягається від фари до фари, це створює унікальний дизайн освітлення. У поєднанні з системою Night Vision, яка виявляє людей та тварин за допомогою тепловізійної камери і відображає їх на цифрових приладах (Digital Cockpit) та відповідних попереджувальних сигналах у варіанті з head-up дисплеєм - матрична HD-оптика в Touareg є однією з найкращих систем освітлення та нічного бачення в світі. Система нічного бачення також включає світловий маркер, який короткочасно підсвічує людей в потенційно небезпечній зоні яскравим світлом, щоб зробити їх ще більш помітними для водія.

Image

Оновлення інтер'єру
Покращення всередині. В Touareg втілено цифрову концепцію місця водія  Innovision Cockpit - інтуїтивним поєднанням безпосередньо самої панелі приладів Digital Cockpit (діагональ дисплея 30,5 см, 1 920 х 720 пікселів) та мультимедійної системи хай-енд класу Discover Pro Max з центральним сенсорним екраном (діагональ дисплея 38,1 см, 1 920 х 1 020 пікселів). У концепції "дизайн з одного екрану" ці два дисплеї утворюють єдиний цифровий ландшафт на одній осі для перегляду та керування. Інтеграція додатків зі смартфона завдяки App Connect (Apple CarPlay, Android Auto) тепер також можлива бездротовим способом. Volkswagen оновив кнопки та регулятор гучності в центральній консолі - вони тепер виконані в глянсово-чорному кольорі. Крім того, Volkswagen переробив амбієнтну підсвітку вставок на панелі приладів та додав завершальний штрих - логотип Touareg.

Більша потужність зарядки для ноутбуків та Вашого обладнання. Нові порти USB-С забезпечують живлення з потужністю зарядки у 45 ватт (раніше 15 ватт) дозволяють швидко заряджати електронні пристрої, такі як смартфони, планшети або ноутбуки. Додаткові функції кокпіту включають потужну аудіосистему Dynaudio з потужністю у 730 ватт і head-up дисплей (віртуальний розмір екрану: 217 х 88 мм).

Image
Image

Ідеальний для тривалих подорожей. 

Touareg розроблено задля високого рівня комфорту. Його високі стандарти якості було покращено на основі відгуків клієнтів та численних деталей, які були переосмислені. Наприклад, верхні ділянки внутрішніх дверних панелей тепер мають привабливі подвійні декоративні шви. Бокові панелі центрального тунелю виконані з матеріалу з покращеними тактильними якостями та мають аналогічні подвійні шви; поверхні для контакту із колінами водія та переднього пасажира стали водночас м'якішими.

Image

Покращена ходова частина

Нове покоління ходової частини та налаштування підвіски. Підвіска Touareg ґрунтується на новому рівні розробки. Зокрема, тепер використовується датчик навантаження на даху, що глибоко інтегрований з бортовою електронікою автомобіля. Це дозволяє направляти притискну та поперечні сили, що підвищує маневрові якості на дорозі та взаємодіє з системами керування та повнокерованими елементами підвіски. Стандартна пружинна та опціональна пневматична підвіска також зазнали технічних переналаштувань. Завдяки використанню нових компонентів та оновленої системи керування, як комфорт, так і спритність автомобіля піднесені на новий рівень. Нові опціональні 21-дюймові шини забезпечують ще кращі характеристики керування та гальмування.

Дорожні та позашляхові профілі. Для вибору профілю їзди на дорозі і в позаміському режимі, водій може використовувати окремий селектор, розташований на центральному тунелі. Це дозволяє вибрати широкий спектр профілів для дорожнього руху та бездоріжжя, а також індивідуально керувати параметрами коробки передач, кліматичної установки, налаштуваннями керма, пневматичної підвіски, чутливістю акселератора та багатьма іншими системами допомоги водію. Залежно від комплектації, Touareg знову доступний з інноваційними системами підвіски, такими як активні стабілізатори крену (адаптивна підвіска), повнокерованим шасі із поворотною задньою віссю та електрорегульованими амортизаторами зі змінною жорсткістю.

Image

Прибуття нового покоління Volkswagen Touareg до України заплановано на осінь 2023 року.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.