Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Переможців Ліги чемпіонів пересадили на Audi e-tron
25.01.2021
Новини від Audi

Переможців Ліги чемпіонів пересадили на Audi e-tron

Audi передала гравцям ФК «Баварія» 19 електромобілів e-tron

1

У січні ФК «Баварія» Мюнхен і Audi продовжили своє партнерство до 2029 року, навіть до закінчення терміну дії попередньої угоди. Серед іншого, до порядку денного входить стратегічне співробітництво в галузі інноваційних маркетингових концепцій і електрифікації.

Audi в цілому передала 19 електромобілів Audi e-tron, а це означає, що більше половини парку футбольного клубу електрифіковано. В результаті клуб скорочує витрату свого автопарку до менше 95 грамів CO2 / км і, таким чином, вносить важливий внесок в забезпечення стійкості.

Головний тренер Ханси Флік і зірки «Баварії» в особі капітана команди Мануеля Нойєра і кращого бомбардира Роберта Левандовскі отримали свої машини в тренувальному комплексі Audi в аеропорту Мюнхена. Відразу після короткого ознайомлення з цифровими функціональними можливостями e-tron переможці Ліги чемпіонів взяли участь в тест-драйві. «За час роботи в ФК« Баварія, я також зміг випробувати вражаючі технічні розробки нашого партнера Audi, » - сказав Мануель Нойер. - «Моя перша Audi десять років тому була Q7 TDI, тепер я їжджу на електромобілі - це майбутнє».

«Електрифікація нашого автопарку за допомогою Audi e-tron і надання пунктів підзарядки на наших тренувальних майданчиках - хороші приклади, що показують, що партнерство між Audi і ФК« Баварія » виходить далеко за рамки звичайного спортивного спонсорування», - сказав Карл-Хайнц Румменігге (Karl -Heinz Rummenigge), голова правління FC Bayern München AG.

Через COVID-19 передача автомобілів в цьому році не відбулася на площі Audi Piazza в Інгольштадті. В останні роки ця подія завжди ставало яскравою подією, особливо для співробітників та їхніх дітей.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.