Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Початок серійного виробництва Volkswagen ID.3
16.02.2021
Світ Фольксваген

Початок серійного виробництва Volkswagen ID.3

Знакова подія в рамках стратегічної реорганізації Volkswagen

1

На території склянної мануфактури в Дрездені почалося серійне виробництво Volkswagen ID.3. Це друга територія, на якій виробляється модель ID.3, і вже четверте підприємство в світі, де випускаються автомобілі Volkswagen на базі модульної матриці електричного приводу (Modular Electric Drive - MEB). Разом з тим, що Volkswagen відкриває нову главу в історії столиці Саксонії: у найближчих містах «Центр мобільності майбутнього» буде перероблено в «Будинок сімейних моделей ID.».

Головна мета проекту - створити оформлення для іншого майданчика Volkswagen у Німеччині, запропонувавши клієнтам, відвідувачам та гостям всебічний досвід взаємодії із сімейним моделем ID. - від першопочаткових рекомендацій, тестових драйверів та екскурсій по виробництву до спільного створення автомобілів ID.3, проведення заходів та видачі електромобілів. У процесі стратегічної реорганізації розробляється площадка для проведення науково-дослідницьких та конструкторських робіт. Тут реалізуються пілотні інноваційні проекти, які в майбутньому заробляють на повній потужності на інших заводах Volkswagen.

Мережа підприємств, на якому виробляються автомобілі на базах платформ MEB, збільшується в світовому масштабі

Скляна мануфактура - вже четверте світове підприємство, що випускає електромобілі Volkswagen на базі модульної матриці електричного приводу. Перші електромобілі на базі MEB були створені на заводах в Цвікау. У кінці 2020 року виробництво моделей на платформі MEB розпочалося на площадках Антин і Фошань (Китай). Сумарна виробнича потужність чотирьох заводів складає більше 900 000 автомобілів за рік. Наступними під моделі на базі MEB планують перетворити підприємства в Емдене, Ганновере і Чаттануге (США).

Як і при запуску виробництва e-Golf в 2017 році, Volkswagen ID.3 будуть виробляти в одну зміну, з понеділка по п'ятницю. При цьому щоденний обсяг виробництва складатиме 35 автомобілів.

Нові направлення бізнесу дозволяють зберегти робочі місця на підприємствах

Окрім організації нового виробництва, тут будуть створені нові конструкції та розширення старого бізнесу. У цей день на заводі Volkswagen у Дрездене працюють 380 співробітників.

У майбутньому кількість автомобілів, переданих власникам на Склянну мануфактуру, має бути значно збільшено. Для цього на території підприємства був організований другий пункт видачі. Очікується, що кількість транспортних засобів, переданих покупцям, буде налічувати з 1.301 автомобілей в 2019 році, до 3.296 автомобілів в 2020 році, а в 2021 році планується досягти  до 5.000 автомобілей. На 2022 рік поставлена ​​мета, передати клієнтам близько 9.700 автомобілів.

Крім того, у Дрездені продовжується розширення випробувального комплексу. Він є невід'ємною частиною світової мережі випробувальних станцій, створених для подальшого вдосконалення автомобілів. Серед основних завдань цього комплексу - випробування допоміжних систем для керівника, мобільних Інтернет-служб, двигунів та ходової частини.

У сервісному центрі технічного обслуговування будуть проводитись огляд та ремонт автомобілів з пробігом. Підготовка електромобілів до передачі клієнтів також буде здійснюватися на Склянній мануфактурі.

Крім того, на території Склянної мануфактури продовжується робота над проектом Індустрії 4.0. Його основний принцип - автоматизація та цифрова трансформація важких виробничих та логістичних операцій. Зокрема, завод станет пілотною версією Volkswagen, що призначений для розробки нових технологій та їх застосування в реальних виробничих процесах.

Два етапи підготовки обладнання для виробництва ID.3

На початку 2021 року виробництво на скляній мануфактури було модернізовано з урахуванням вимог до моделей на основі модульної матриці електричного приводу. Перші перетворення перед випуском ID.3 проводилися влітку 2020 року. На цьому етапі було модернізовано одну з семи ділянок - так званий «мар'яж», на якому кузов стикується з ходовою частиною. Серед заходів з переобладнання, які проводилися взимку, можна відзначити, наприклад, зведення системи для установки панорамного даху і адаптацію пристроїв, призначених для установки місця водія і сидінь.

Скляна мануфактура в Дрездені: завод з виробництва електромобілів з 2017 року і виставка рішень для електричної мобільності

З моменту відкриття в 2001 році з конвеєра скляної мануфактури були випущені седан Phaeton (84.235 автомобілів, 2001-2016 рр.), Bentley Flying Spur (2.186 автомобілец, 2005-2006 рр. І 2013-2014 рр.) І e Golf (50.401 автомобіль, з 2017 року).

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.