Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Порше Захід на Touareg Airport Experience
12.09.2019
Новини автосалону

Порше Захід на Touareg Airport Experience

У Києві відбувся Touareg Airport Experience

1

7 вересня в аеропорту Київ у VIP-Терміналі Volksawgen Порше Захід взяв участь в гучному заході Touareg Airport Experience. Замість того, щоб закликати своїх клієнтів до шоуруму, ми запросили своїх клієнтів політати. Проте в цю суботу літали не літаки, а скоріше йшли на зліт нові Touareg.

Пройшовши традиційний паспортний-контроль та просканувавши речі, після проходу рамки металодетектора наші гості потрапляли на перон, який значно частіше заставлений літаками та іншими бізнес-джетами, аніж автомобілями Volkswagen Touareg, та його сусідами - новеньким T-Roc і вже звично популярним в Україні Tiguan.

Вже на пероні клієнти бренду могли обрати бажаний тест-драйв та пройти до одного з 5 «гейтів», які представляли собою окремі ділянки для випробування, а саме:

- Майданчик для симуляції оффроуд, де можна було порівняти між собою Touareg з пневматичною підвіскою і повнокерованим шасі із поворотною віссю, а також Touareg з таким самим технічним оснащенням, але доповнений системою активної протидії кренам;

- Спринт довжиною в 402 м із можливістю порівняти 3.0 V6 TDI і TFSI, щоб пізнати різницю між високим крутним моментом в 600 Нм дизельного двигуна і пікову потужність в 340 к.с. його бензинового аналогу;

- Відрізок для демонстрації роботи системи фронтального контролю і асистента руху у заторах;

- Зону автоматичного паркування, яка дозволяла оцінити переваги системи допомоги водієві Park Assist, якій можна довірити перпендикулярне і паралельне паркування автомобіля. До речі, під кутом Touareg із цією системою також вміє паркуватися самостійно. Як і виїхати з паркомісця, але головне стежити за командами про включення потрібної передачі (D / R) на електронній панелі приладів Innovision Cockpit;

- І окрему ділянку з конусом посередині, де гості послідовно здійснювали найпростішу вправу, а саме розворот на місці. Спочатку за кермом компактного VW Golf, а вже потім на новому Touareg. Уявіть їх здивування, коли вони виявляли, що Touareg справляється з цим завданням навіть легше, адже його повнокероване шасі дозволяє «довертати» задні колеса в протилежну від передніх сторону, що дозволяє істотно знижувати радіус розвороту такого великого автомобіля. На великій швидкості, до речі, колеса повертають разом з передніми, що дозволяє полегшити маневрування і зміну смуги руху.

Для гостей була передбачена масштабна зона експозиції різних варіацій нового Touareg, де можна було наочно порівняти між собою різні комбінації шкіри та оздоблення елементів інтер'єра матованим алюмінієм і дерев'яною шпоною. Також була представлена практично вся палітра легкосплавних дисків, доступна для Touareg.
Вишукану фуд-зону забезпечив Фігаро кейтеринг, а розважав гостей DJ і кавер-група Elton Сlapton. А про маленьких шанувальників Volkswagen турбувалися професійні аніматори у відповідній зоні зі своїми власними радіокерованими гонками і лаундж-зоною з ігровими приставками.


За результатами заходу клієнтами було здійснено більше 530 тест-драйвів, в яких взяли участь понад 600 гостей! Виражаємо нашу вдячність вам за те, що провели з нами цей несамовитий день!

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.