Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Порше Захід приймає замовлення на Новий Touareg
02.04.2018
Новини від Фольксваген

Порше Захід приймає замовлення на Новий Touareg

23 квітня 2018р. відбулась світова прем’єра нового Volkswagen Touareg і вже відкрито попереднє замовлення для України. Нове покоління легендарного позашляховика. Найпопулярніший автомобіль серед клієнтів!

главное фото

Touareg змінився не тільки зовні, а із середини. Це зовсім інший автомобіль. Завдяки лінійному дизайну новий Touareg виглядає впевнено та привертає увагу з першого погляду. Інноваційні технічні функції, такі як система стабілізація курсової стійкості з електричним та механічним приводом, світлодіодні матричні головні фари IQ. Light та Innovision Cockpit, підносять комфорт, враження та захоплення від керування на новий рівень. Автомобіль став більше: в довжину - на 77 мм, в ширину - на 44 мм. Однак завдяки новій платформі Volkswagen Touareg  став легше на 106 кілограмів. Зниженню ваги сприяло використання алюмінію в шасі, яке в групі Volkswagen називають MLB.

Головна гордість німців - це салон нового Volkswagen Touareg. Дану концепцію інтер'єру в компанії називають Innovision Cockpit. Центральним елементом є 15-дюймовий сенсорний екран, який візуально «перетікає» в цифрову панель приладів. Розмір дисплея - 12 дюймів. Так що, за фактом водій має два великих дисплея. Фізичних кнопок на консолі - мінімум. Завдяки збільшеним розмірам, місця в салоні стало більше. Зокрема, обсяг багажника виріс на 113 літрів - до 810 літрів.

Volkswagen Touareg оснащений світлодіодною оптикою, також можна замовити автомобіль з «розумними» фарами головного світла, які вміють визначати зустрічні автомобілі і не сліпити їх дальнім світлом. Електроніка сама налаштовує світловий пучок відповідно до даних від фронтальної камери, швидкості руху, кута повороту керма і GPS-навігації. Система нічного бачення використовує інфрачервону камеру и виводу чорно-біле зображення на панель приладів. Виявлені об'єкти - люди або тварини - підсвічуються зеленим або червоного кольору залежних від потенційної небезпеки. У разі небезпеки матричні фари підсвітять їх короткочасним спалахом, а на проекційному дисплеї з'явиться попередження.

Практично всіма функціями тепер можна управляти через мультимедіа. Зокрема, ви можете регулювати 4-зонний  клімат- контроль, управляти підігрівом, вентиляцією та  масажером сидінь. Touareg  має найбільший панорамний дах серед Volkswagen (1270 мм- в довжина та 825мм - ширина), атмосферне підсвічування салону (30 кольорів на вибір), регульовані задні сидіння (можуть зсуватися на 160 міліметрів вперед-назад, а спинки опускатися на 21 градус).

Разом з платформою позашляховику дісталося повнокероване шасі. На швидкості до 37 кілометрів на годину задні колеса повертаються в сторону, протилежну переднім, а при збільшенні швидкості - в ту ж сторону. Автомобіль може оснащуватися активними електромеханічними стабілізаторами поперечної стійкості. Вони зменшують крени в поворотах на асфальті, а на бездоріжжі збільшують артикуляцію коліс.

Базовим мотором стане 3-літровий бензиновий двигун потужністю 340 к.с. Топова версія буде оснащуватися 3-літровим дизелем, який здатний видавати 287 к.с. та 4-літровим дизельним з 2019 року. Всі варіанти комплектуються 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач ZF, повним приводом з багатодисковою муфтою і системою вибору режимів роботи керуючої електроніки.

 У електроніки є шість варіантів роботи (від «еко» до «спортивного» та «індивідуального»), а також чотири спеціальні позашляхових режимів (наприклад, «гравій», «пісок» і навіть «офф-роуд експерт»), які додаються при замовленні опціонального пакету Off-road Pack. В базову комплектацію для України входить пакет Off-road Pack, крім спеціальних режимів роботи електроніки, входить посилений захист днища, радіатора, збільшений з 75 до 90 літрів паливний бак і 12-вольтової батареї. Всі автомобілі можуть буксирувати причіп масою до 3,5 тонни.

Новий Touareg  приємно здивує вас новим інтер'єром і високотехнологічним оснащенням: стильний,оздобленний деревиною чи шкірою теплих відтінків або ж елементи спортивного стилю. Все це стає доступним для шанувальників автомобіля. Кожна комплектація продемонструє особистий стиль свого власника.

Комплектація Elegance

Розкішна естетика в екстер'єрі Нового Touareg набуває лоску завдяки 18-дюймовим легкосплавним дискам з полірованою поверхнею та хромованим смугам на решітці радіатора. В  інтер'єрі переважають світло-сірий або блакитний та елегантний чорний кольори. Кожен покупець зможе обрати свій салон автомобіля.

Комплектація Ambience

Touareg у комплектації Ambience - це безкомпромісне поєднання вишуканих матеріалів та комфорту.Комплектація Ambience не залишить вас байдужим завдяки розкішним накладкам з дерева з відкритими порами та елементам з оббивкою зі шкіри. Металеві накладки порогів, 18-дюймові легкосплавні диски та хромовані смуги на кузові підкреслюють неперевершений зовнішній вигляд автомобіля.

Комплектація R-Line

Touareg  у комплектації R-Line не залишить байдужим найвибагливішого покупця . Особливі елементи оздоблення роблять  позашляховик справжнім спортивним автомобілем.Передній бампер з характерними для R-Line С-подібними формами та логотип на решітці радіатора виділяють Touareg з-поміж інших. Touareg R-Line привертає до себе увагу з першого погляду завдяки елементам на дверях, оздобленню колісних арок у колір кузова та глянцево-чорному дифузору з хромованим оздоблення випускної системи.Салон Touareg у комплектації R-Line приваблює з першого дотику завдяки багатофункціональному шкіряному керму з підігрівом і логотипом R-Line та алюмінієвими декоративними вставками Silver Wave. Прогресивний образ доповнюється оздобленими логотипом R-Line накладками порогів, які додатково можна оснастити підсвіткою та накладками на педалі з нержавіючої сталі. Розкішні сидіння, оббиті шкірою Savona двох відтінків зі вставками зі шкіри Carbon Style, додають образу салону динамічності. Усі запропоновані варіанти сидінь спереду прикрашені логотипом R-Line. Панель приладів, кермо, центральний підлокітник та селектор трансмісії виконано у спортивному стилі в комплекті для R-Line.

Клієнти, що обрали Новий Touareg, зможуть оцінити його сильний  та домінуючий  характер!

Більше інформації про Новий Touareg

 

Наталія
Левченко

Продавець-консультант
Мобільний телефон: +38 067 342 79 29
Факс:

Ігор
Лотоцький

Продавець-консультант
Мобільний телефон: +38 067 536 93 84
Факс:

Євген
Римаренко

Продавець-консультант
Мобільний телефон: +38 067 536 93 85
Факс:

Микола
Пастбін

Фахівець по роботі з корпоративними клієнтами
Мобільний телефон: +38 067 342 79 25
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.