Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Порше Захід відкриває двері у світ діджиталізації та втілює концепцію Digital Retail.
07.01.2019
Іновації та технології

Порше Захід відкриває двері у світ діджиталізації та втілює концепцію Digital Retail.

Впровадження концепції Digital Retail. Автомобіль мрії онлайн за допомогою додатка SalesPad.

Salespad

Діджиталізація неухильно проникає в світ автомобілів. Марка Volkswagen в цьому процесі задає тренди, тому Порше Захід одним з перших впроваджує концепцію Digital Retail.

Клієнт для нас завжди у центрі уваги, саме тому ми дбаємо проте, щоб зробити Ваше перебування у нас та спілкування з нами - максимально комфортним.

За допомогою додатку SalesPad, Ви маєте можливість розпочати процес придбання автомобіля де завгодно (у зоні сервіса, у зоні відпочинку, у відділі продажу) – всі засоби завжди з продавцем, на планшеті.

Моментально створити автомобіль своєї мрії на основі особистих побажань вибравши -Колір, Диски, Тип салону та всі опції на свій смак.

Як бачите, у нашому автоцентрі, автомобіль вашої мрії знаходиться на відстані кількох кліків. Вся інформація доступна вам онлайн, на кінчиках пальців.
Уявіть, що все теж саме Ви, можете робити у себе вдома самі. Просто зайдіть на наш сайт, введіть 6-ти значний код, і авто вашої мрії у вас на смартфоні, а через Apple TV Ви можете ділитися думками про ваше майбутнє авто зі своїми рідними чи близькими.
Інновації на цьому не закінчуються - сьогодні ми представляємо вам технологію віртуальної реальності - першими серед преміальних брендів в Україні. За допомогою окулярів віртуальної реальності - опинитися в салоні майбутнього Туарег стає максимально просто.

Ласкаво просимо в нову еру Volkswagen вже зараз, в автоцентрі Порше Захід за адресою с. Софіївська Борщагівка, вул.Вишнева,1а.

Наталія
Левченко

Продавець-консультант
Телефон: 0800300393 вн.1354
Мобільний телефон: +38 067 342 79 29
Факс:

Євген
Римаренко

Продавець-консультант
Мобільний телефон: +38 067 536 93 85
Факс:

Ігор
Лотоцький

Продавець-консультант
Мобільний телефон: +38 067 536 93 84
Факс:

Михайло
Буйнов

Продавець-консультант
Мобільний телефон: +38 067 536 93 76
Факс:

Руслан
Ремез

Продавець-консультант
Мобільний телефон: +38 067 440 96 24
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.