Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Презентація нового T-Roc в рамках Volkswagen R-Line Days у Порше Захід
19.07.2019
Новини автосалону

Презентація нового T-Roc в рамках Volkswagen R-Line Days у Порше Захід

Офіційний дилер Volkswagen  Порше Захід в Києві нещодавно 14 липня провів R Line days в рамках якого був представлений новий Volkswagen T-Roc.

1

Було зібрано майже весь модельний ряд Volkswagen із пакетами R-Line: 9 автомобілів  з вишуканими пакетами стилізації і спортивності.

Пакети R-Line Екстер'єр в залежності від моделі можуть включати видозмінені передні та задні бампери, бейджі R-Line на крилах автомобілів, решітку радіатора, бокові "юбки" та випускні дифузори, стилізовані віконні арки, а також спеціальні легкосплавні диски від Volkswagen R GmbH.

Пакети R-Line Інтер'єр в свою чергу включають спортивне кермо, спортивні сидіння-ковші, можливість замовлення стелі чорного кольору та спеціальний дизайн оббивок та декору панелі приладів.

Автомобілі, які були доступні для тест-драйвів:

- Touareg R-Line з пакетом Black Style та бензиновим двигуном 3,0 V6 TFSI (340 к.с.) та повним приводом 4MOTION

- Arteon R-Line з бензиновим двигуном 2,0 TSI (280 к.с.) та повним приводом 4MOTION 

- Tiguan Limited Edition з бензиновим двигуном 2,0 TSI (220 к.с.) та повним приводом 4MOTION

Polo, Golf, Passat , Passat Variant, Touareg  з пакетами R-Line та неймовірний  Golf R були представлені в салоні для можливості ознайомлення з елементами дизайну екстер'єра та інтер'єра.

Також наші гості мали можливість  особисто побачити новий T-Roc у різних комплектаціях, дізнатись про його можливості та характеристики, насолодитися приємним та корисним спілкування, обмінятися  враженнями під час фуршету.

Було проведено більше 50-ти тест драйвів, 150 гостей, дитяча зона, фуршет та вулична станція Food Bus  в ретро автомобілі Volkswagen.

Гості нашого заходу також стали учасниками розіграшу найекстремальнішого подарунку серед гостей, а саме поїздка на 2-х та участь у тренінгу від  Volkswagen Driving Experience.

Учасниками та партнерами нашого заходу стали:

- Porsche Finance Ukraine – Ваші нові фінансові можливості.

- Клуб GTI Crew - учасники клубу GTI Crew зі своїм неймовірним автопарком автомобілів Golf GTI та димовим шоу.

- Мінеральна вода Моршинська – Ти формуєш майбутнє вже сьогодні. Все, що потрібно – вже в тобі. Природна вода «Моршинська» відновлює тіло щодня, щоб ти робив свій наступний крок і досягав своєї мети. МОРШИНСЬКА. ТВОЄ ТІЛО = ТВОЄ МАЙБУТНЄ

Ми дуже вдячні нашим партнерам за довіру та за участь. 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.