Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. #Project1Hour
22.04.2021
Новини автосалону

#Project1Hour

Збережемо нашу Планету

1

22 квітня - Всесвітній День Землі, свято єднання народів планети у справах захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

Зміна клімату стосується всіх нас. І це виходить далеко за рамки нашої компанії. В рамках Паризької кліматичної угоди концерн Volkswagen поставив перед собою амбітні цілі щодо скорочення викидів вуглекислого газу: до 2050 року Volkswagen хоче бути кліматично нейтральним у всьому світі. На основі цілі ООН щодо клімату, з метою обмеження глобального потепління, концерн Volkswagen AG розпочав програму декарбонізації. 

Тому сьогодні, 22 квітня 2021 р. з нагоди Дня Землі всі співробітники концерну Volkswagen присвятили одну году обговоренню власного внеску у захист клімату, зменшенню власного вуглецевого сліду, а також розробленню конкретних ідей в рамках онлайн заходу #Project1Hour.

В рамках цієї кампанії, яка охоплює різні країни та міста, Volkswagen хоче мобілізувати весь свій персонал для інтенсивного захисту клімату і розробки конкретних заходів щодо скорочення викидів CO2. Співробітники ТОВ «Порше Інтер Авто Україна» також приєднались до цієї глобальної акції.

Є багато способів уникнути викиду CO2 – економія електроенергії в офісі і вибір транспортного засобу у відрядженнях або в повсякденному житті, переробка та повторне використання речей, прогулянки та користування громадським транспортом, сортування сміття, запобігання утворенню сміття: кожен може зробити внесок у боротьбу зі зміною клімату у приватному житті та професійному середовищі.

Ми зібрали й вивчимо пропозиції наших співробітників, та обов’язково втілимо їх в життя! Приєднуйтесь, разом будемо прикладом для наслідування в скороченні нашого вуглецевого сліду та збережемо нашу Планету.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.