Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. RS e-tron GT
24.03.2021
Новини від Audi

RS e-tron GT

Чиста енергія тапрогресивна потужність

1

Універсальна зовнішність

Прагнення по-новому інтерпретувати сутність автомобіля помітне, у тому числі, в стриманому дизайні, джерелом натхнення для якого слугувала аеродинамічна досконалість. Прогресивна розкіш виступає рушійним імпульсом, який піднімає емоції від керування на новий рівень. Характерна особливість: емблеми RS із червоним ромбом.

Демонстрація динаміки:пакети оздоблення RS

Пакет оздоблення RS червоного кольору доповнює салон автомобіля ефектними акцентами за допомогою декоративної строчки кольору Express Red. Пакет оздоблення RS сірого кольору підкреслює особливу елегантність та передовий дизайн салону автомобіля завдяки поєднанню високоякісних матеріалів оздоблення та контрастної строчки кольору Steel Grey.

Формула прогресу

Розташована горизонтально у днищі кузова високовольтна акумуляторна батарея з напругою 800 В забезпечує небачену досі ефективність - як при заряджанні, так і під час живлення системи привода. У поєднанні із системою рекуперації запас ходу сягає 472 км за стандартом WLTP.

Новий вимір RS  

Потужність, яку розвиває Audi RS e-tron GT2 з електричним повним приводом quattro, дійсно вражає. Кожен з електромоторів на передній та задній осях розвиває потужність до 440 кВт.

Зверніть, будь ласка, увагу, що інформація на сайті наведена лише для ознайомлення. Функції та їх наявність в автомобілі можуть відрізнятися в залежності від їх доступності в країні та/або технічних характеристик (конфігурації) автомобіля. За детальною інформацією звертайтесь до найближчого авторизованого дилера Audi. Дана інформація по автомобілю не є публічною пропозицією щодо придбання товару. Дана інформація по автомобілю також не є рекламою та не зобовязує жодну зі сторін до продажу чи придбання автомобіля. Точна комплектація та перелік опцій вказуються у договорах купівлі-продажу автомобіля, які підписані з офіційним дилером в Україні. Будь ласка, перед підписанням договору купівлі-продажу автомобіля з офіційним дилером в Україні детально ознайомтесь з точною ціною та комплектацією автомобіля.

Модель недоступна для продажу до моменту завершення процесу сертифікації. Продаж буде відкрито одразу після отримання сертифікату відповідності. Ви можете отримати будь-яку необхідну інформацію про модель та її замовлення, звернувшись до нашого дилерського центру.

Автоцентр «Порше Захід» - офіційний дилер Audi
вул.Вишнева,1а
с. Софіївська Борщагівка
Тел. (044) 393-44-44
Тел. 0-800-300-393 (безкоштовно з усіх операторів України)

Детальніше про Audi RS e-tron

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.