Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Спортивний та сучасний Audi e-tron quattro
21.06.2018
Новини від Ауді

Спортивний та сучасний Audi e-tron quattro

В цьому році завод Audi представив прототип самого очікуваного електричного кросовера сучасності - спортивний Audi e-tron quattro вищого класу з повністю електричним приводом. Серійна версія прототипу e-tron, що є першою моделлю на ринку, може заряджатися на станціях швидкісного заряджання потужністю 150 кВт. Офіційна презентація запланована цього року, серійне виробництво e-tron планують також в поточному році.

1

Новітній прототип Audi e-tron оголошує про початок нової ери для бренду. Виробник Audi перетворюється з класичного автовиробника в постачальника інноваційних мобільних транспортних засобів, пропонуючи своїм клієнтам індивідуальні ефективні рішення для зарядки.

Відомо, що кросовер Audi e-tron буде оснащений потужним електричним двигуном, який буде виробляти близько 435 к. с.- цей показник може тимчасово збільшуватися до 503 к.с. Що ще більш важливо, автомобіль зможе подорожувати без підзарядки на відстань до 400 кілометрів (цей результат був отриманий при вимірюванні за допомогою циклу WLTP, який прийшов на зміну NEDC).

Використовуючи високо потужну зарядну станцію, літій-іонний акумулятор кросовера потужністю 95 кіловат, встановлений на підлозі автомобіля, можна заряджати всього лише за 30 хвилин. Якщо використовується трифазна розетка на 400 вольт, час подорожі значно збільшується, приблизно до 8,5 годин.

Неймовірний камуфляж, розроблений для прототипу Audi, став справжньою дизайнерською роботою, а вражаюча динаміка e-quattro повного привода забезпечує неймовірні ходові якості  для будь-якого дорожнього покриття. Сучасний та комфортний позашляховик преміум-класу нічим не відрізняється від типового розкішного автомобіля Audi.

Німецька новинка покликана скласти гідну конкуренцію американському кросоверу Tesla Model X, який також використовує виключно електричну силову установку.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.