Порше Захід Новини

Audi вже сьогодні формує світ завтрашнього дня. З прогресивними технологіями, пристрасною творчістю та новою філософією суспільства. Відкрийте для себе різноманітність наших моделей Audi.

  1. Новини
  2. Старт замовлень Audi Q8 e-tron
01.05.2023
Новини від Audi

Старт замовлень Audi Q8 e-tron

Електричний. Сповнений чудових можливостей

1

Audi e-tron виконав свою роль першопрохідця серед повністю електричних автомобілів. Тому саме зараз настав час офіційно включити його до модельного ряду Audi з присвоєнням відповідного імені - Audi Q8  e‑tron.

Характеристики Audi Q8 55 e-tron quattro

Конфігуратор

Заряджається від 10 % до 80 % - за 31хв
від мережі постійного струму

Запас ходу (цикл WLTP), до 582 км

Максимальна потужність заряджання DC, до 170 кВт

Потужність 300 кВт
Крутний момент: 664 Нм

Прискорення (0–100 км/год) - 5,6сек

Ємність акумуляторної батареї (нетто), до 106 кВт⋅год

Image

Рухайтеся швидше: 


Завдяки збільшеній ємності акумуляторної батареї та вищій потужності заряджання. Так, Audi Q8 55 e-tron quattro тепер може проїхати до 582 км на одному заряді акумуляторної батареї.

Прискорене заряджання:


Заряджайте свій Audi Q8 e-tron за допомогою різноманітних систем заряджання вдома та в дорозі. Відтепер ще швидше на станціях швидкісного заряджання завдяки збільшеній зарядній потужності до 170 кВт.

Image
Image

Нова зовнішність:


Audi Q8 e-tron - це перший автомобіль із новою стратегією ідентифікації, який можна розпізнати, серед іншого, за оновленим дизайном кілець Audi і назвою моделі на середніх стійках.

Повністю електричний привод quattro:


Повністю електричний повний привод quattro забезпечує безперервний та повністю регульований розподіл крутного моменту між двома осями з ідеальною точністю. Відгучливий і точний. Забезпечує відмінну стабілізацію і чудове зчеплення.

Image
Image

Чудовий запас ходу


Високовольтна акумуляторна батарея ємністю до 106 кВт⋅год (нетто) забезпечує максимальний запас ходу до 582 км. Якщо рівень заряду акумуляторної батареї низький, ви можете збільшити запас ходу, наприклад, увімкнувши через систему MMI режим Range.

Примітка: На фотографії зображено Audi Q8 Sportback e-tron.

Отримайте енергію. Завдяки рекуперації:


Завдяки системі рекуперації енергію можна відновлювати - як під час руху накатом, так і під час гальмування. Рекуперація під час руху накатом активується, коли ви прибираєте ногу з педалі акселератора. Рівень рекуперації встановлюється або автоматично, або вручну за допомогою пелюсткових перемикачів на кермі, усього є три рівні рекуперації.

Image
Image

Усе найважливіше перед очима:


За допомогою індикації в доступній як опція панелі приладів Audi virtual cockpit plus ви завжди будете бачити стан рекуперації і запас ходу. Якщо ви використовуєте функцію інтелектуального планування маршруту системи MMI, розрахунок залишкового запасу ходу, наприклад, з інформацією про топографію та дорожню ситуацію, буде ще точнішим.

Комфорт у дорозі

Доступні різноманітні рішення для заряджання Audi Q8 e-tron вдома та в дорозі. Завдяки збільшеній ємності акумуляторної батареї та різноманітній зарядній інфраструктурі ви також можете насолоджуватися електромобільністю у подорожах на великі відстані.

Заряджання вдома:


Як опція для заряджання в домашніх умовах пропонуються зарядні системи e‑tron compact або connect. Моделі Audi Wallbox забезпечують ще зручніше заряджання.

Image
Image

Швидкісне заряджання в дорозі:


Заряджайтеся з 10 % до 80 % приблизно за 31 хвилину. Audi Q8 e-tron може похвалитися на станціях швидкісного заряджання не лише своєю зарядною потужністю до 170 кВт, але й стабільною кривою заряджання. Висока потужність заряджання встановлює нові стандарти для наявних технологій заряджання та скорочує час простою.

Електризує з першого погляду

Audi Q8 e-tron, отримавши чергові зміни екстер'єру й особливий дизайн денних ходових вогнів, знову всім своїм виглядом свідчить про свій прогресивний характер. Архітектура quattro з чітко змодельованою плечовою лінією й особливий дизайн денних ходових вогнів набувають виразності в поєднанні з сірим лакофарбовим покриттям Chronos Grey Metallic.

Дизайн, що сяє


Audi Q8 e-tron встановлює стандарти для електричної мобільності, орієнтованої
на майбутнє: завдяки прогресивним акцентам нової стратегії ідентифікації Audi,
як-от кільця Audi у 2D‑дизайні, оновлений дизайн передньої частини та доступна як
опція проєкційна підсвітка решітки радіатора Singleframe.

Image
Image

Створений, щоб прокласти шлях у майбутнє


Такі деталі, як лазерне гравірування назви моделі на середніх стійках, кільця Audi
у новому дизайні та написи e-tron свідчать, що мова дизайну постійно
вдосконалюється.

Прогресивність, перетворена на світло


Доступні як опція цифрові матричні світлодіодні фари підкреслюють характер вашого
Audi Q8 e-tron. Адаптація світлового потоку, освітлення смуги руху й орієнтаційне
світло забезпечують підтримку під час водіння. Система попередження про небезпеки
проєктує попереджувальний символ на дорогу у місцях, де сталося ДТП, та
на небезпечних ділянках. Функція допоміжного освітлення
Coming Home/Leaving Home відтепер містить п'ять сценаріїв динамічного
освітлення, які можна вибрати у системі MMI.

Image
Image

Візіонерське бачення


Маленькі камери в доступних як опція віртуальних зовнішніх дзеркалах заднього виду проєктують зображення на 7-дюймові OLED-дисплеї в салоні. Ви можете чітко бачити транспортні засоби, що наближаються, попри відблиски фар. До того ж камери забезпечують покращений коефіцієнт аеродинамічного опору.

Прогресивний дизайн колісних дисків


Червоні гальмівні супорти надають вражаючого вигляду 21-дюймовим чорним колісним дискам Audi Sport у дизайні Aero 5 рукавів. Ви можете обрати інші колісні диски розміром від 19 до 22 дюймів з асортименту AUDI AG та Audi Sport GmbH.

Image

Вишуканий дизайн інтер’єру

Вас очікує більш ніж просторий салон. Добірні матеріали, першокласна якість виготовлення та передові цифрові функції зроблять кожну подорож на Audi Q8 e-tron незабутньою.

Image

Увага до дрібниць:


Відкрийте для себе інтер'єр Audi Q8 e‑tron: строчка червоного кольору від Audi Sport GmbH, доступні як опція спортивні передні сидіння, оздоблені шкірою Valcona з тисненим символом S, і доступні як опція декоративні вставки з карбону з малюнком плетіння «квадрат».

Інтер’єр з акцентами:


Справжня втіха для очей - завдяки червоній строчці від Audi Sport GmbH. Контрастна строчка червоного кольору Express Rot, зокрема на сидіннях, центральній консолі, ободі керма та підлокітниках дверей. Особливо привертають увагу стрічки ременів чорного кольору з червоною облямівкою.

Image
Image

Спортивна атмосфера преміальної якості:


Задавайте стандарти преміальності та спортивності завдяки доступним як опція
високоякісним декоративним вставкам, як-от з карбону з малюнком плетіння «квадрат»
або технічної тканини кольору Anthrazit. До них ідеально пасують педалі з
неіржавної сталі.

Простір для ідей:


У просторому салоні позаду можуть зручно розміститися
до трьох осіб. Багажний відсік має вражаючий об'єм - до 569 л, який
сягає 1637 л при складених спинках сидінь.

Image
Image

Додаткові місця для зберігання:


Під капотом розташований другий багажний відсік об'ємом 62 л. Використовуйте
його, наприклад, щоб зберігати зарядний кабель. Тут зарядний кабель буде завжди під
рукою неподалік від кришок зарядних роз'ємів.

Нові враження від керування

Сядьте в автомобіль і відчуйте майже безшумну роботу електродвигунів. Насолоджуйтеся покращеним зчепленням і стабілізацією, які забезпечує повністю електричний повний привод quattro. Покращена динаміка руху завдяки адаптивній пневматичній підвісці та численним системам допомоги водієві. Як опція доступний знімний тягово-зчіпний пристрій.

Відмінне зчеплення з дорогою та стабільність:


Повністю електричний повний привод quattro адаптується майже до будь-якої ситуації
під час руху швидко і точно, зберігаючи чудове зчеплення з поверхнею. Це стає
можливим завдяки електродвигунам, які забезпечують змінний розподіл потужності між
окремими колесами за мілісекунди.

Image
Image

Електрифікована динаміка:


Новий Audi Q8 e-tron відрізняється своєю динамікою руху. За допомогою
системи Audi drive select для стандартної адаптивної пневматичної підвіски можна
легко встановлювати різні режими руху, наприклад Efficiency або Sport. А завдяки
вдосконаленим характеристикам поперечної динаміки автомобіля покращується стійкість
під час проходження поворотів.

Різноманітний, як життя

Отримайте цілком універсальний автомобіль завдяки оригінальним аксесуарам Audi. Відповідні технічні рішення й елементи дизайну дозволять пристосовувати автомобіль до будь-яких нових потреб. Знову і знову.

Перевозьте багаж стильно та безпечно:


Високоякісний бокс на даху з багажними поперечинами з можливістю легкої адаптації дозволяє перевозити лижі, дошки для сноуборда або багаж. Декоративні накладки сірого кольору Daytonagrau з доступними на замовлення кільцями Audi забезпечують спортивний вигляд. 

Image
Image

Надайте зовнішньому вигляду більшої динаміки:


Ще більш динамічний вигляд - з легкосплавними дисками, дизайн Lamina 10 спиць, чорний колір, для зимової гуми 255/50 R20. Ободи пофарбовані в чорний колір, міцні та довговічні.

Швидке й зручне заряджання мобільних пристроїв:


Зарядний пристрій USB дозволяє швидко заряджати в автомобілі мобільні пристрої-споживачі (наприклад, смартфон, планшет, ноутбук) із зарядною ємністю до 100 Вт (відбір потужності). Зарядний пристрій USB має роз'єм для заряджання Type-C. Підключення в автомобілі здійснюється через розетку 12 В.

Image
Image

Практичний захист багажного відсіку:


Піддон багажного відсіку з високими бортами захищає підлогу багажного відсіку від забруднення та намокання. Завдяки гладкій пластиковій поверхні піддон легко мити, а широкі канавки запобігають ковзанню вантажу.

Стабільне майбутнє

Орієнтовані на майбутнє рішення Audi також включають свідоме використання ресурсів, екологічно чисте виробництво та передачу автомобілів з нейтральним балансом CO₂. Наприклад, ми використовуємо зелену електроенергію, зокрема від фотоелектричних систем, розташованих на дахах виробничих цехів, для забезпечення теплопостачання та виробництва акумуляторних батарей.

Image

З радістю готові надати додаткову інформацію та відповісти на Ваші запитання.
Будемо раді вітати Вас у колі своїх постійних клієнтів!

Якщо Вас зацікавила саме ця комерційна пропозиція, Ви можете звернутись до консультантів відділу продажу автомобілів Audi.


Порше Захід
08131 с. Софіївська Борщагівкa
вул. Вишнева 1а (заїзд по вул. Київська)
Тел. 0 800 300 393
www.pzkiev.com

Антон Кожемякін

Продавець-консультант
Телефон +38044 393 44 44 1335
Мобільний телефон +38067 516 87 56
Факс 

Олексій Скляренко

Продавець-консультант
Телефон +38044 393 44 44 1345
Мобільний телефон +38067 235 78 19
Факс 

Ярослав Моніч

Продавець-консультант
Телефон +38044 393 44 44 1311
Мобільний телефон +38067 536 93 79
Факс 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.