Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Святкування 112-го Дня Народження Audi
19.07.2021
Новини автосалону

Святкування 112-го Дня Народження Audi

17 липня, автодром Чайка

1

17-го липня на автодромі Чайка було чутно німецькі двигуни, прекрасний звук вихлопів, популярні діджейскі сети від відомих DJ Kovalsky та DJ Sanya Dymov (радіостанції NRJ), багато галасу та оплесків і чомусь було помічено дуже багато Audi.

Справа в тому, що 16-го липня 1909 року Август Хорьх заснував компанію, яка пізніше стала частиною "великої німецької трійки" і назву цієї марки, як ви здогадалися - Audi.

На честь цієї події офіційний дилер Ауді Центр Порше Захід і Ауді Клуб України організували феєричну зустріч #Audi112Years всіх власників і шанувальників марки.

На майданчику одночасно зібралося більше 100 автомобілів. Приїхали автомобілі абсолютно різних поколінь: вантажні "бочки" (Audi 80 b3 / b4), "сигари" (Audi 100 c3), оселедця (Audi 100 c4), "діти 00-х" (автомобілі від 2000 до 2021 року виробництва).

Також було представлено багато новинок від Audi. Яскравим представником останньої категорії був Audi RS е-tron GT.

Image

Протягом всього заходу глядачів розважав ведучий Ігор Ковальски та Іван Якіменко (радіо ведучий DJ FM). Для впевнених в собі водіїв або просто бажаючих отримати новий досвід водіння, ми влаштували кільцеві заїзди в 3-х категоріях. Результати заїздів можна знайти в соц.мережах або на нашому сайті.

Захід тривав понад 6 годин, партнери заходу подбали про лаунж зони з напоями від Red Bull, Voda.UA і фуд-корти від Garne Cafe та  ТМ Бащинский. Так само, всі бажаючі могли роздивитися і продукцію, виграти сувеніри від партнерів заходу, а саме від страхової компанії ARX, преміальних автомобільних килимів WellMats, автомобільних дисків Vossen & Advanced Forged Wheels, АЗС UPG, елітної автохімії Koch Chemie, Clean Auto Detailing, шинного центру TireShop і протягом всього заходу за нашу безпеку відповідала охоронна компанія Шериф.

Особлива подяка нашим технічними партнерами сервісній агенції в питаннях організації та просування бізнесу Superheroes.ua та мультисервисній event-компанії «Idealsecrets».

Закриття 112-го Дня Народження святкування завершили неймовірним святковим тортиком у вигляді Audi R8 та святковими капкейками, в честь дня народження компанії Audi.

112 День Народження Audi пройшов дуже емоційно і позитивно, ми сподіваємося, що всі залишилися задоволені. До зустрічі в наступному році.

Image

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.