Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. У Мюнхені показали комерційну версію Transporter 6.1.
15.04.2019
Новини від Фольксваген

У Мюнхені показали комерційну версію Transporter 6.1.

Компанія Volkswagen представила оновлену лінійку комерційного Transporter T6 на виставці Bauma 2019.

1

Першого представника оновленого сімейства Т6 - мінівен Multivan 6.1 - компанія показала в лютому цього року. Зараз же дебютувала комерційна версія моделі у вигляді фургона і пікапа з одинарної або подвійною кабіною. Як стверджують в компанії, «внесені технічні зміни виходять далеко за рамки звичайного оновлення моделі», саме тому для оновленого шостого покоління Transporter обраний індекс 6.1.

Головне технічне нововведення - електромеханічний підсилювач рульового управління замість гідравлічного. Така заміна дозволила розширити список додаткових опцій:
асистент утримання в смузі руху Lane Assist, асистент паркування Park Assist, система попередження про наближення до перешкоди або пішоходу, система попередження при русі заднім ходом з паркування і система допомоги при маневруванні з причепом Trailer Assist. У комплексі з навігаційною системою також доступна функція динамічного відображення дорожніх знаків. Також стандартними для фургона є системи Cross Wind Assist, стабілізуюча Transporter 6.1.

В кабіні Transporter 6.1 з'явилася електрична розетка на 230В поруч із сидінням водія і замикається відсік під подвійним сидінням з боку пасажира. Так звана функція завантаження під сидінням дозволить збільшити довжину вантажного відсіку з 2450 до 2800 мм, а в версіях зі збільшеною колісною базою - 2900 до 3300 мм. У стандартну комплектацію Transporter 6.1 також входить окрема система блокування вантажного простору (фургон і Kombi), що дозволяє замикати вантажний відсік окремо від кабіни. В якості опції доступний режим «Листоноша», в якому блокується тільки вантажний відсік,
і режим «Майстерня», в якому замикається тільки кабіна.

У стандартну комплектацію Transporter 6.1 додані електричні склопідйомники, центральний замок, електрорегульовані дзеркала з підігрівом, нові фари H7, світлодіодні енергозберігаючі лампи внутрішнього освітлення і радіосистема Composition Audio з функцією гучного зв'язку Bluetooth. В якості опції тепер є третє покоління мультимедійного комплексу MIB3.

Transporter 6.1 комплектується турбодизелем 2.0 TDI, що відповідає стандарту викидів Euro-6d-TEMP. Мотор доступний в чотирьох варіантах потужності: 90 к.с., 110 к.с., 150 к.с. і 199 к.с. Агрегати потужністю 150 і 199 к.с. опціонально доступні з повним приводом (4MOTION).
Також буде запропонована повністю електрична модифікація Transporter 6.1 вантажопідйомністю майже 1.2 тони, укомплектована 112-сильним електромотором
і акумуляторним блоком на 77.6 кВт • год. Запас ходу без підзарядки складе більше 400 км по циклу NEDC.

Дати виходу на ринок і ціни, поки не оголошені.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.