Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Volkswagen Golf - найпопулярніший автомобіль на ринку Німеччини та Європи в 2020 році
25.01.2021
Світ Фольксваген

Volkswagen Golf - найпопулярніший автомобіль на ринку Німеччини та Європи в 2020 році

Volkswagen Golf 1.5 eTSI, Golf eHybrid и Golf GTE

1

Продажі легендарної моделі Volkswagen Golf різко пішли вгору після виходу на ринок всіх версій автомобіля. У 2020 році флагман з Вольфсбурга знову став самим продаваним автомобілем як в Європі (реалізовано 312.000 автомобілів), так і в Німеччині (власниками моделі стали 133.900 покупців). «У 2020 році Volkswagen Golf продемонстрував свій потенціал», - зазначив Ральф Брандштеттер, виконавчий директор марки Volkswagen Легкові автомобілі.

«Volkswagen Golf 8 продовжує успіх, досягнутий попереднім поколінням. Автомобіль задає нові стандарти технологічності. Пандемія коронавируса внесла корективи в план виведення моделі на ринок, тому новинку довелося багато надолужити в другій половині року », - зазначив Ральф Брандштеттер. Вагомий внесок у зростання продажів вніс високий попит на гібридні автомобілі: до кінця року один з трьох проданих Volkswagen Golf був оснащений гібридним приводом. Доказом динаміки продажів в кінці року можна вважати і те, що приблизно 179.000 з 312.000 автомобілів Volkswagen Golf, переданих європейським покупцям, з'явилися на дорогах в другій половині року.

В кінці року на частку моделі Golf довелося найбільшу кількість продажів в Німеччині. Другу і третю рядки зайняли Tiguan і Passat, а найближчий конкурент посів лише четверту позицію.

Представники галузевих ЗМІ Німеччини одноголосно визнали Volkswagen Golf кращим компактним автомобілем. Він здобув перемогу в усіх 16 порівняльних випробуваннях, організованих журналами Auto Motor und Sport, Auto Bild і Auto Zeitung. Такої ж думки дотримуються і покупці, завдяки яким модель знову стала лідером продажів. «Я дякую всім клієнтів, які зробили вибір на користь автомобілів нашої марки, і всіх співробітників, що проробили непросту роботу в складних умовах кризи, викликаного пандемією коронавіруса», - зазначив Ральф Брандштеттер.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.