Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Volkswagen - SUV & SNOW2019
28.02.2019
Новини автосалону

Volkswagen - SUV & SNOW2019

25 - 27 лютого - тест-драйв кросоверів SUV & SNOW 2019 в Карпатах від медіагрупи Автоцентр. Сімейство Volkswagen довело всім, що немає нічого неможливого.

1

Volkswagen Порше Захід взяв участь в масштабному тест-драйві кросоверів SUV & SNOW 2019 в Карпатах від медіагрупи Автоцентр. Були представлені дев'ять найпопулярніших кросоверів, кожен з яких готовий продемонструвати свої здібності в важких умовах.
Компанію автомобілів і професійним тест-пілотам склали не менш талановиті селебріті, які сміливо зголосилися зануритися в атмосферу веселощів, потужності і бруду. Пілотували автомобілі знаменитості: Віктор Меленевський, Тетяна Гриньова, Микита Добринін, Данило Білий, Леся Никитюк, Марія Слензак, Вася Лук'яненко.

Автожурналісти та відомі блогери тестували 9 кросоверів різних брендів. День тест-драйвів було поділено на два етапи. Перший етап відбувався на спеціально підготовленій ділянці для кросоверів, де всі змогли випробувати керованість, динамічні характеристик автомобілів та легкі позашляхові можливості в снігу з переїздом через перешкоди з дерев’яних колод. У другому етапі приймали участь лише справжні позашляховики, адже організатори підготували для учасників дійсно складне випробування, підйом на 1000 м у Карпатські гори.
Від Порше Захід участь приймали два автомобілі: новий Touareg та Amarok. Touareg був фаворитом змагань, адже це повністю нова модель, яка володіє неймовірною кількістю допоміжних систем та систем курсової стійкості, які допомагали подолати всі випробування. Amarok, хоч і не нова модель, але більшість учасників не були знайомі з цим повноцінним позашляховиком. Amarok знаходився у свої стихії, тому з легкістю подолав всі етапи.
Багато вражень, енергії та неймовірний заряд позитивних емоцій залишиться в сердцях всіх учасників.

Пропонуємо переглянути невеликий фотозвіт.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.