Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Виразний. Універсальний. Audi A4 Allroad.
05.05.2020
Світ Ауді

Виразний. Універсальний. Audi A4 Allroad.

Доступність для конфігурації.

1

Великий дорожній просвіт, яскравий дизайн і велика кількість функцій роблять Audi A4 Allroad особливим автомобілем. Його можливості як позашляховика ґрунтуються на поєднанні повного приводу quattro, доступного в стандартній комплектації, потужного двигуна й підвіски, призначеної для руху бездоріжжям.

Audi A4 Allroad 2,0 TFSI quattro, 245 к.с. від 1 193 093 UAH*

Audi A4 Allroad 2,0 TDI quattro, 190 к.с. від  1 127 876 UAH*

Унікальна зовнішність

Ззовні Audi A4 Allroad підкреслює свій позашляховий характер відповідним дизайном екстер'єру. Арки коліс, як і передній і задній бампери й бічні пороги, чітко окреслені та виділені кольором. У базовій комплектації ці типові елементи позашляховика пофарбовані в матовий сірий колір strukturgrau, у якості опції вони також доступні в кольорі металік або в кольорі кузова. Колеса на дванадцять міліметрів більші, ніж у базовій моделі, збільшена колія передніх і задніх коліс. Ззаду звертають на себе увагу захисна накладка заднього бампера й оригінальний дифузор з вбудованими трапецієподібними вихлопними трубами. Спереду - міцна решітка радіатора Singleframe з вертикальними планками, абсолютний символ марки.

Задоволення від керування та комфорт

У ходовій частині та силовому агрегаті Audi A4 Allroad використовуються технології, які дають змогу йому легко долати незначне бездоріжжя. Повний привід quattro в базовій комплектації забезпечує хорошу тягу й високу динаміку руху. Стандартна підвіска, характерна для автомобілів з allroad, робить дорожній просвіт Audi A4 Allroad на 35 міліметрів вищим у порівнянні з базовою моделлю, дві п'ятиважельні осі полегшеної конструкції забезпечують високу швидкість реагування. Покращте можливості під час руху бездоріжжям ще більше за допомогою доступної в якості опції підвіски з регулюванням жорсткості та електронним керуванням, яка змінює параметри автомобіля відповідно до ситуації. Доступна в стандартній комплектації система Audi drive select дає змогу водієві активно змінювати стиль водіння відповідно до власних побажань: У режимі руху бездоріжжям такі параметри, як-от керування двигуном і трансмісією, рульове керування та ходова частина адаптуються до руху маршрутами, які зазвичай призначені для позашляховиків.

Інтер’єр — простір і висока якість

Салон Audi A4 Allroad пропонує безліч вільного місця, а елементи салону, завдяки продуманому розташуванню, підкреслюють його легкість і ширину. Так, наприклад, розташовані суцільною стрічкою вентиляційні отвори підкреслюють ширину автомобіля, а хромована накладка над ними вдало робить акценти. Великий відсік для зберігання речей у центральній консолі є дуже зручним. Освітлення салону в стандартній комплектації включає ліхтар для читання із сенсорним регулюванням яскравості світла. Створіть у салоні ще більш затишну атмосферу завдяки доступному в якості опції пакетові фонового освітлення.

Новаторські технології

Завдяки концепції інтуїтивного керування з використанням сенсорних елементів і функції розпізнавання природної мови Audi A4 Allroad пропонує високий рівень зручності користування. Використовуйте додаткові технології для інформаційно-командної системи Infotainment, наприклад цифрову панель приладів Audi virtual cockpit plus. На дисплеї діагоналлю 12,3 дюйма роздільної здатності Full-HD, розташованому безпосередньо перед водієм, можна переглядати параметри важливих функцій, наприклад швидкість і частоту обертів. Додаткові функції, як-от ключ Audi connect та Audi phone box, дають змогу інтегрувати в автомобіль власний смартфон.

Функціональність і виразність

Ще однією візуальною особливістю Audi A4 allroad quattro є прогресивний дизайн світлових приладів. Світлодіодні фари включено до стандартної комплектації. Одразу після вмикання вони забезпечують освітлення в спектрі, близькому до денного світла. У якості опції можна вибрати світлодіодні фари Matrix LED з функцією динамічної анімації та динамічними покажчиками повороту. Технологія Matrix LED використовує комбінацію із системи камер, світлодіодних матричних модулів і високоточної оптики. Це дає змогу системі вибірково вимикати світлодіоди, відповідальні за освітлення ділянок із зустрічними автомобілями, залишаючи інші ділянки дороги яскраво освітленими. Замикання та відмикання автомобіля супроводжуються вражаючою динамічною анімацією фар, що створює незабутнє враження. Ззаду в якості опції також можуть бути встановлені світлодіодні ліхтарі з динамічною анімацією та динамічні покажчики повороту.

Рекомендована роздрібна вартість автомобіля:

Audi A4 Allroad 2,0 TFSI quattro, 245 к.с. від 1 193 093 UAH*

Audi A4 Allroad 2,0 TDI quattro, 190 к.с від  1 127 876 UAH*

*вартість автомобіля розраховується згідно з діючим валютним курсом 29,47 грн. станом на 05.05.2020. Інформація не є рекламою та надана з метою попереднього ознайомлення. Остаточна вартість конкретного автомобіля визначається у договорі купівлі-продажу на день придбання.

Автоцентр «Порше Захід» - офіційний дилер Audi.
вул.Вишнева,1а
с. Софіївська Борщагівка
Тел. (044) 393-44-44
Тел. 0-800-300-393 (безкоштовно з усіх операторів України)

Антон
Кожемякін

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1335
Мобільний телефон: +38067 516 87 56
Факс:

Павло
Кононов

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1317
Мобільний телефон: +38067 536 93 80
Факс:

Ярослав
Моніч

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1311
Мобільний телефон: +38067 536 93 79
Факс:

Олексій
Скляренко

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1345
Мобільний телефон: +38067 235 78 19
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.