Порше Захід Новини

Свіжі та актуальні новини від Порше Захід.

  1. Новини
  2. Жити сьогоденням. Audi RS Q3
03.04.2020
Новини від Ауді

Жити сьогоденням. Audi RS Q3

Вартість від 1 446 436грн*

1

Нам важливо не просто досягти мети. Ми хочемо досягаити чогось нового та створювати свої правила. Вашим надійним супутником на цьому шляху стане компактний безкомпромісний кросовер Audi RS Q3. Його яскравий, спортивний дизайн  не заважає практичності і зручності в повсякденному використанні. Легендарний 2,5-літровий двигун TFSI в поєднанні з повним приводом quattro гарантує задоволення від водіння.

Гра за своїми правилами

Унікальна мова дизайну нового Audi RS Q3 служить візуальним підтвердженням особливої ​​потужності цієї моделі. Купеобразна лінія даху формує особливий, дуже виразний силует кросовера. Навіть при погляді спереду можна відчути приховану міць автомобіля: бампер RS в поєднанні з чорною блискучою решіткою радіатора додає передній частині кузова динамічний вигляд. Збоку автомобіль виглядає не менш атлетично завдяки розширеним на 10 мм колісних арках і спрямованою вгору плечовою лінією. Встановлювані на замовлення 21-дюймові легкосплавні диски - особлива опція для цього типу кузова. Задня частина завершує гармонійний образ Audi RS Q3. Яскраві деталі  моделей RS -  бампер з дифузором, горизонтальні аеродинамічні «леза» блискучого чорного кольору, а також спойлер RS на кромці даху.

Забудьте про нудьгу

Легендарний п'ятициліндровий двигун TFSI об'ємом 2,5 л (витрата палива в змішаному циклі *: 8,8 л / 100 км; викиди CO₂ в змішаному циклі *: 202 г / км) перетворює навіть саму коротку поїздку в захоплюючу пригоду. Кожен поворот народжує сенсацію: про це потурбується наявна в стандартній комплектації спортивна підвіска RS, з якою висота кузова на десять міліметрів нижча за базову версію. Крім того, система регулювання жорсткості амортизаторів (опція) сприяє покращенню динаміки руху та курсової стійкості. Крім того, встановлюється на замовлення функція регулювання жорсткості амортизаторів, що сприяє поліпшенню динаміки і керованості, а також підвищенню курсової стійкості та комфорту водіння. Для більш точного контролю кермо кроссовера оснащується характерною для моделей RS системою прогресивного рульового управління. Не залишилася без уваги і гальмівна система. У стандартну комплектацію моделі входять сталеві гальма RS з опциональними гальмівними супортами червоного кольору; в якості опції пропонуються керамічні гальма з гальмівними супортами сірого, червоного або синього кольорів.

Без компромісів

Тема динамічного атлетизму продовжується і в салоні Audi RS Q3. Це помітно в усьому - від передбачених у стандартній комплектації усіченого знизу спортивного керма RS зі шкіряною оббивкою та багатофункціональними клавішами декоративних вставок Aluminium Race у кольорі Anthrazit (як опція доступні вставки, оздоблені чорним рояльним лаком або карбоном) і до пропонованих як опція спортивних сидінь RS, оббитих шкірою Feinnappa з візерунком у вигляді стільників у стилістиці RS та інтегрованими підголівниками. Крім того, горизонтальні елементи створюють надзвичайне відчуття простору. За бажання спортивний характер можна підкреслити за допомогою опційних пакетів стилізації RS червоного або синього кольору, які дозволяють прикрасити салон додатковими акцентами. Старт у відповідному стилі забезпечать розташовані у дверях ліхтарі освітлення зони посадки з проєкцією напису Audi Sport. За бажанням можна замовити дизайн-пакети RS червоного або синього кольорів, вони додатково підкреслюють спортивний характер моделі. Посадка в автомобіль стане більш комфортною завдяки стильній підсвічуванні порогів з проекцією  Audi Sport в дверях.

Впевненість в собі

Модель Audi RS Q3 має найсучаснішу систему управління, куди входять сенсорні дисплеї MMI для відображення корисної інформації для водія. Весь цей інфотейнмент-комплекс орієнтований на водія і дає можливість впевнено вести Audi вперед. Touch-Display MMi доступний без додаткової плати і надає всю інформацію. Цифрова панель приладів Audi virtual cockpit  12,3 дюймів виконана у фірмовому RS дизайні і має Full HD роздільну здатність. За бажанням можна оснастити автомобіль Audi virtual cockpit plus, що має розширений спортивний функціонал.

Без обмежень

Справжня розкіш - це коли немає необхідності ні в чому себе обмежувати. Новий Audi RS Q3 вражає не тільки своїми технічними характеристиками, але і універсальністю, а також внутрішнім простором, що розширює можливості автомобіля. Зокрема, тут можна перевозити до 5 осіб. При цьому заднє сидіння вже в стандартній комплектації регулюється вперед-назад на 150 мм, а спинка має сім ступенів регулювання нахилу. Для перевезення габаритного вантажу обсяг багажного відділення, склавши спинки сидінь, можна збільшити з стандартних 530 л до максимальних 1525 л.

*вартість автомобіля розраховується згідно з діючим валютним курсом 27,589 грн. станом на 05.03.2020. Інформація не є рекламою та надана з метою попереднього ознайомлення. Остаточна вартість конкретного автомобіля визначається у договорі купівлі-продажу на день придбання.

Модель Audi RSQ3 із двигуном 2.5 (55) TFSI quattro, 400 к.с. недоступна для продажу до моменту завершення процесу сертифікації. Продаж буде відкрито одразу після отримання сертифікату відповідності. Ви можете отримати будь-яку необхідну інформацію про модель та її замовлення, звернувшись до відділу продажу Audi Центр Порше Захід.

Павло
Кононов

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1317
Мобільний телефон: +38067 536 93 80
Факс:

Ярослав
Моніч

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1311
Мобільний телефон: +38067 536 93 79
Факс:

Антон
Кожемякін

Продавець-консультант
Телефон: +38044 393 44 44 1335
Мобільний телефон: +38067 516 87 56
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.